Как ще се чувствате, ако докато ви таксуват билетчето в градския транспорт, кондукторът издишва цигарения дим от запалената си цигара право в лицето ви? Точно в такава ситуация е попаднала читателка на TrafficNews.bg, пътуваща в автобус по линия № 17 в Пловдив.

"Аз съм не пушач. Писнало ми е да пътувам в автобусите и като сляза, да мириша на долна кръчма! Много съм ядосана. Не казах нищо на кондуктора, тъй като не ми е работа аз да му правя забележки - то си е ясно, че не бива. Нямаше смисъл да влизам в конфликт! За това се обръщам към вас, защото съм безсилна в борбата с тази простотия! Това е безобразие!", пише нашата читателка.

В случая няма никакво значение пътникът пушач ли е, или изобщо не е изкушен от тютюна. Нито кондукторът, нито който и да е в градския транспорт няма никакво право да пуши. Досега се бяхме натъквали на шофьори и кондуктори, които си пафкаха, но поне го правеха до отворения прозорец. Този случай обаче граничи не просто с нахалство, но с абсолютно незачитане на останалите живи същества в рейса. Така че и ние се присъединяваме към нашата читателка: Това е безобразие!

Разбира се, очакваме ответната реакция на началниците на пушещия кондуктор. За тяхна информация: действието с бълващия дим кондуктор се развива днес, в 15,10 часа в автобус №17. Снимките са достатъчно красноречиви.