Мило коледно тържество направиха децата от ОДЗ „Щастливо детство” за служителите от VІ РПУ. В залата на просторната нова сграда на полицията децата направиха делника на всички забавен и напомниха, че има празници, на които децата и семейството са на първо място.

Директорът на градината Евгения Попиванова поздрави всички и дари полицаите с коледни сувенири, изработени от малките възпитаници. А те от своя страна получиха много лакомства, като преди това вкупом заявиха, че всички ще станат полицаи. Началникът на районното управление на полицията - главен инспектор Димитър Събчев, беше истински развълнуван и пожела повече такива срещи с малките жители на района.

По-късно районният кмет Николай Чунчуков беше гост и на тържеството с Дядо Коледа в детска ясла „Послушко”. Явно всички там много са слушали, защото чувалът на белобрадия старец беше твърде тежък от приготвените за малчуганите подаръци. Директорът на яслата Пенка Кашева подкани дечицата да изпеят най-хубавите си песни и всички заедно се забавляваха сред настъпилата еуфория. Гостите  бяха сурвакани за здраве и берекет, а децата получиха дълго желаните подаръци.

Още новини ТУК

TrafficNewS.bg