Арх. Любо Георгиев, който ръководеше  One Architecture Week спечели конкурс за  директор на столичното общинско предприятие "Софпроект-ОГП".  Това е организацията, която е правила последния Общ устройствен план на София и която ще прави и следващия. Печели конкурса с визията, която изготвя и определя позицията като "голямо предизвикателство, но и шанс за качествено ново планиране на средата". 

Гради визията си за  София във всичките измерения на града: пространствено, социално, икономическо, екологично и т.н. 

Любо Георгиев е роден в София, завършва средното си образование в Шотландия през 2000г. и започва да учи архитектура в IUAV във Венеция. Дипломира се с магистърска степен през 2007г. от TU в Делфт (Холандия). След завършването си той работи като архитект в Manzelle Studio di Architettura (Венеция), ЛП Консулт (София), Claus en Kaan Architecten(Амстердам), MVRDV (Ротердам) и Turenscape (Пекин). През последните години арх. Георгиев работеше в Пловдив за платформата One Architecture Week.

Архитектът има активна позиция по теми свързани с архитектурата и градската среда в България. Той организира дебат за панелните квартали озаглавен ‘Квартали на крайностите’. За изданието през 2010г., съвместно със сдружение Трансформатори, провежда работилницата ‘Комунархия’ и дебат отново за тези квартали, но с участници от различни държави. През 2012г., съвместно с холандският режисьор Йорд ден Холандер, той заснема серия от репортажи, озаглавени ‘Усещане за град’, които изследват отношението на различни хора към архитектурата и градската среда на София.