Симона Андреева е възпитаничка на Хуманитарната гимназия в град Пловдив, която завършва с отличен успех. Тази година красавицата също попада в графата със звездни абитуриентки, защото името и е добре познато в града на седемете тепета и в България. 

Simonna, какъвто е нейният псевдоним, е техно и хаус диджей и освен това омайва всеки не само с музиката си, но и с неподправения си чар. Тя е едно от най-обещаващите млади имена в тази сфера и е същинска магьосничка зад пулта!

Започвайки от няколко местни партита, тя придобива все по-голяма популярност, което води до концерти в популярни клубове из цяла България и с всеки изминал ден жъне все повече успехи в музикалните среди. 

Нейният стил и звук са уникални и с най-високо качество, благодарение на отличната техника на смесване и явния плейлист.

Какво още разказва за себе си и за предстоящите й планове пред Trafficnews.bg Симона Андреева, вижте в следващото интервю :

- Кое училище завършваш и с какви спомени ще останеш от годините, прекарани там?

- Завършвам Хуманитарната гимназия. Училището въобще няма да ми липсва. Ходех по задължение.Честно казано не се сещам за никакви хубави спомени..не бях в задружен клас.

- Кога за първи път усети влечението си към музиката?

- От малка имам голяма страст към музиката. Вече не мога да си представя живота без нея.

-  А кога хобито се превърна в професия и начин на живот?

- Никога не съм си мислила, че ще успея в това начинание. По принцип не вярвам в себе си, но през цялото време получавах огромна подкрепа от семейство и приятели. Благодарение на тях се предприех да направя тази крачка в живота си и да опитам с музиката. Реших да изляза на сцената, защото само от вкъщи няма как да пробия. Неочаквано за мен, хората много започнаха да ме харесват,  да ме търсят и така, на шега, станах един от най-предпочитаните български диджеи.

- Родителите ти подкрепят ли те в това твое начинание?

- В началото бяха по-скептично настроени, притесняваха се за мен, защото бях малка и наивна. Но като видяха бързия ми прогрес, започнаха да се поуспокояват, дори са идвали на мои участия! Всеки ден ми повтарят колко се гордеят с мен и това ме кара да не се отказвам и да продължавам напред с пълни сили и много хъс.

- Ще продължиш ли учението си? С какво и къде?

- Да. Ще уча Национална сигурност в Нов Български университет в град София.

- Как премина изпращането ти?

- С много усмивки и положителни емоции. Радвам се, че завършвам! Искам да се отдам изцяло на работата си, а септември вече и на университета.

- Промени ли се нагласата на твоите приятели и съученици спрямо теб, след като стана популярна?

- Естествено..може би затова училището няма да ми липсва. Постоянно слушах лоши коментари по мой адрес, не само от ученици, но и от учители. Разбира се,  имаше и такива, които ме подкрепяха. Доста от хората, които в началото ме мразеха, след като започнах да набирам популярност, взеха постоянно да се навъртат около мен и търсеха вниманието ми. Изключително фалшиви, умиращи за малко слава..

- Готова ли си за бала? Каква ще бъде роклята ти?

- Готова съм! Роклята ми ще бъде дълга, цвят бордо. Няма да издавам повече. Който желае може да ме види на 25.05 пред хотел Новотел в Пловдив.

- Как успяваш да съчетаваш партитата, които продължават до сутринта  с учението?

- Имам партита само петък и събота и никога не ми е било проблем… Имало е и случаи, в които съм работела и през седмицата..тогава пропусках училище. Успехът ми там не ме интересуваше особено, ходех колкото да завърша, но последните няколко месеца реших да се стегна и завърших с отличен успех.

- Мислиш ли, че в България има развитие за новите и амбициозни таланти като теб?

- Определено не! В България хората не се подкрепят, всичко е само завист и омраза. Обмислях да замина за Холандия и да уча за продуцент, но прецених, че ще е по-добре да завърша тук и след това да продължа да следвам другаде и да развивам таланта си.

- Имало ли е отрицателни коментари спрямо изкуството ти, и ако да, как реагираш на тях?

- Имало е и винаги ще има. Хората са много завистливи. Като видят, че един човек се развива по някакъв начин, те започват да го обиждат и да се опитват да го сринат психически, за да се откаже от това, което прави. В началото лошите коментари ме бутаха надолу..много пъти съм се замисляла да спра с музиката, но в един момент хейтърите започнаха да ме мотивират. Щом хората те обсъждат, значи си някой и в повечето случаи - някой, който те не могат да бъдат.

- Какви са мечтите ти и имаш ли идол,който те вдъхновява в това твое начинание?

- Мечтата ми е да стана актриса. Снимала съм се в реклами, рап клипове. Казвали са ми, че стоя много добре пред камерата, и че ми се отдава.