Едни от първите имена в поп-фолк жанра - Нелина, Рени и Мая от "Мая и Магапаса" се събраха на хапка и пийка в столично заведение. Към тях се присъедини и пайнерката Юнона, която е от по-скоро във фирма Пайнер, но също пее от дълги години. 

От снимките, които публикуваха звездите си личи, че си прекарват повече от приятно заедно и това е една дълго чакана среща за тях. 

"И ако някой смята, че приятелството между певиците е просто мит … ДА, така е! Но НЕ и за тези от нас, които поставиха трайните основи на попфолка жанра. Времето е катализатор за приятелството! Ей така небрежничко си го поляхме ние. Обичам ви, момичета!!!" - написа гласовитата Нелина. 

Снимките събраха куп лайкове от верни почитатели на изпълнителките, които са запознати с тяхното творчество. 

Като се замислим, едва ли има някой от запалените фенове на поп-фолк жанра, който като чуе името на Нелина, Рени и Мая да не се връща към онези хубави години, когато техните песни бяха най-големите хитове.

"Щом си мъж за две жени", "Бял мерцедес", "Плакала съм нощем дълго" звучаха по пешеходните улички на родното Черноморие, а албумите, с които са включение песните можехме да си купим само на касетка или диск, от специално обособени сергийки, които предлагаха богат избор. 

Въпреки че годините минават, спомените остават. И нека не си кривим душата, че и до ден днешен, щом седнем на маса и алкохолът подейства, си пускаме някой вечен ретро хит, на който да си дадем наздравица.