Близо една година след невероятното предложение за брак на една от терасите под Альоша, Ива и Митко вече са семейство. Те си казаха „ДА” преди седмица, а радостната новина разкри техният кум, които бе и главно действащо лице по време на изненадата с предложението.

Припомняме, че влюбените пловдивчани се сгодиха на върха на Бунарджика. Ива бе изненадана с перфектно украсена маса, цветя и романтична обстановка от мъжа на сърцето й на любимото й място.

Сега младите пловдивчани вече са семейство. Под звуците на „Менделсон” те се врекоха във вечна вярност извън Пловдив, на язовир близо до Старосел.

Няколко дни по-рано те са подписали документите за граждански брак, а цялата церемония и тържеството след това е била на открито. Организацията до последният детайл е била дело на младоженците.

Естествено тържеството е продължило до малките часове на нощта.

„Скъпи Митко и Иве, Още веднъж благодарим за честа, която ни оказахте като ни избрахте и поканихте да бъдем ваше кумове. Благодарим ви за уважението и почитта, която показвате ежедневно, и за това че сте толкова добри приятели. Пожелаваме ви един дълъг и щастлив семеен живот, да имате близост помежду си, да градите дома си с любов и да отгледате децата си с мъдрост. Бъдете изобилно благословени! Обичаме ви и ще бъдем винаги до вас!”, написаха кумовете Светльо и Ели.

Екипът на TrafficNews.bg пожелава на Ива и Митко пламъкът на любовта никога да не угасва в сърцата им.