„Настрани, настрани - тук за тях няма място! Настрани, настрани - нека с теб да сме си наясно”, това е само малка част от новата песен  „Моre” на рапъра Dee, която ще бъде изпълнена специално за пловдивчани утре вечер! Dee се качва на сцената на W club във вторник вечер и ще бъде поредният гост на черното парти „ Back to Black”  в клуба. 32-годишният хасковлия нашумя преди една година с парчето “Fallin”, a последните месеци привлече вниманието на аудиторията с участието си в риалити формата „Фермата”.

Рапърът е на „ти“ с всички особености на хип-хоп музиката, тъй като няколко години е живял в САЩ и обещава да пренесе духа отвъд Атлантика под тепетата.

Заедно с него на сцената ще излязат една от най-добрите формации за улични танци -  Sugar Wings dance group, както и прекрасният балет на W Ladies. Началото е 22.00 часа, като не забравяйте да резервирате своите места в W Winter.

Само преди седмица в черните партита на W Club взеха участие хип-хоп легендите на „Ъпсурт”. Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч изпълниха най-големите си хитове и успяха да разтанцуват цялото заведение.

През ноември специален гост в W Club бе Мария Илиева, а седмица преди нея рапърът Alex P разтърси пловдивчани с хита си “Belucci”.

Програмата на W Club през декември е пълна и с други изненади. По желание на пловдивчани на 16 декември в Пловдив пристига Диджей Mascota! Любимият диджей на Пловдив е подготвил много изненади и се очертава партито да бъде неповторимо.

Kувертите за Нова година също вече са пуснати и пловдивчани започнаха да правят резервации! Гостите на заведението ще посрещнат 2017 година с поп звездата Дарина Йотова – DARA.

 

 TrafficNews.bg