Футболистът Дейвид Бекъм беше кум на баща си Тед. Баща му се ожени за адвокатката милионер Хилари Мередит. Тед Бекъм и Хилари се срещнали през 2019 година.

Цялата фамилия Бекъм е присъствала на церемонията, която се е състояла този уикенд в Лондон. Единственият, който е пропуснал церемонията на дядо си е синът на Дейвид- Бруклин, който се намира в Америка.

"Тед и Хилари Бекъм биха искали да потвърдят, че са се оженили в събота на малка частна церемония в Лондон, заобиколени от най-близките си, включително 3-те деца и 8-те внуци на Тед, майката на Хилари и дъщеря й Шарлот. Кум беше синът на Тед, Дейвид. Шаферките Шарлот, Франческа и Харпър изглеждаха красиви в сини кадифени рокли. Двамата в момента са на меден месец извън страната", твърдят говорители на семейството.

Родителите на Дейвид се разведоха през 2002 г., след 33-годишен брак. Баща му смята, че синът им е една от причините бракът с майката на Дейвид - Сандра да се разпадне.

"Цялата шумотевица, целият стрес, цялото внимание - това не беше свят, с който бяхме свикнали и беше много трудно време. Не мисля, че бяхме наистина подготвени за това", пише в автобиографията си "Дейвид Бекъм, синът ми” той.