Екипът на Трафик Бул, Ви поздравява, че сте решили да използвате Нашите сайтове:
TrafficNews.bg, PlovdivTime.bg, Glasnews.bg, PlovdivNow.bg

Нашият екип

 

Екипът на Traffic Bul e млад, енергичен, вдъхновен и успешен. Всеки от нас е посветен на мисията да информира и образова аудиторията, която всеки ден се доверява на платформите TrafficNews.bg, Glasnews.bg, PlovdivTime.bg, CheckinPlovdiv.com, PlovdivNow.bg. Само високо мотивирани и добре обучени служители могат да гарантират високо качество на продуктите на една компания.

Затова Traffic Bul ежедневно инвестира в обучението и развитието на своите служители. Подходящата квалификация и богатия практически опит са гаранция качеството на нашата работа.

Илиян ВЕЛКОВ

Издател
s
s

Илиян Велков е от Пловдив. Завършил е в ПУ „Паисий Хилендарски” и едновременно с това е трупал опит като репортер и водещ. Занимава се с новини от 2006 година. Две години по-късно става кореспондент на „Господари на ефира”от Пловдив. Твърди, че слабостта му към Тракийската низина е причината да отклони учтиво предложенията за работа от CNN. Участва в създаването на новинарския портал TrafficNews на 1 септември 2014 година и от тогава досега е част от екипа на най-четената медия в Пловдив, която е в топ 10 на националните новинарски портали.

X

Парашкева ИВАНОВА

Главен редактор
s
s

Парашкева Иванова е журналист с дългогодишна практика. Завършила е Техническия университет – Пловдив, но избира друго поприще. През годините тя е заемала ръководни длъжности във вестниците „Пловдивски новини”, „Вести” и „Марица”. През 2014 година заедно с млад и амбициозен екип участва в създаването на новинарския сайт TrafficNews. Носител е на националната награда за журналистика „Черноризец Храбър” и Награда „Пловдив”.

X

Бояна МАРКОВА

Директор "Реклама"
s
s

Завършила ПУ"П. Хилендарски"- Българска филология. Специализирала Административен мениджмънт, Local Government в Южно Илинойски Университет САЩ. Работила като секретар на Община Родопи, маркетинг в Захарен Комбинат „Кристал” в Пловдив, а след това се занимава с маркетинг и реклама във вестник."Марица". От юли 2017 г. в екипа на TrafficNews.

X

Мария ВЛАДОВА

Отговорен редактор
s
s

Преди 34 години пътят ми към журналистиката започна пак от Глас – тогава "Отечествен глас". През всичките тези години, независимо в коя медия съм работела – вестник "Марица", Snews или TrafficNews, съм се вслушвала в ГЛАСовете на обикновените хора, на майките, на младите, на отчаяните, на победителите, дори и на престъпниците… Така ще бъде и сега. Завършила съм Руската езикова гимназия и Пловдивския университет - специалност Българска филология. Последните 4 години бях отговорен редактор в TrafficNews.

X

Благовест АНДОНОВ

Редактор
s
s

Благовест Андонов е завършил „Политология” в ПУ „Паисий Хилендарски” през 2010 година, а след това и магистратура по „Управление на човешките ресурси”. Занимава се с политически мениджмънт, преди да влезе в журналистиката. От 2011 година е политически репортер в седмичника вестник „Акцент” и информационния сайт SNews. От 2015 година работи в TrafficNews. Отговаря за отделите „Политика” и „Общини и местна власт”.

X

Тина ИВАЙЛОВА

Разследващ журналист 
s
s

Тина Ивайлова има 18-годишен опит като журналист. Първите си стъпки прави в радио Пазарджик, където освен репортер е водеща и на новинарски емисии. През 2009 г. навлиза в криминалната журналистика -присъединява се към Дарик радио -Пловдив, където работи като криминален и политически репортер. Води и собствено предаване ,,От местопрестъплението- Пловдив''. За работата си по отразяване на тежка катастрофа на автомагистрала “Тракия '', събитията в Катуница, делата по случая ,,Белнейски '' и откриването на спасителя от магистралата Стефан Стойчев, е отличена с приз ,,Гласът на Дарик радио'' за 2011 г. Първата ѝ среща с телевизионните камери е през 2013 г., когато започва работа в предаването ,,На светло с Люба Кулезич ''. В рубриката „Пропуснати новини'' представя различни човешки истории, криминални случаи и забравени герои. От юли 2014 г. става част от семейството на ,,Здравей, България'' и „Новините на Нова телевизия”, където продължава да разплита различни криминални казуси. Тина Ивайлова е носител и на голямата награда за разследваща журналистика на фондация ,,Радостина Константинова за разследването си ,,Ало - мафията''. Носител е и на голямата награда в категория телевизия "Валя Крушкина-журналистика за хората". През 2019 г. се присъединява към екипа на TrafficNews.bg и GlasNews.bg. В категорията за „Най-добър разследващ материал“ през 2021 г. заедно с екипа на GlasNews.bg печели наградата на Български пациентски форум за поредицата от разследвания: „Как хапче без рецепта те праща в ареста“. През 2022 г. е носител на награда от конкурса „Див Кестен“, организиран от Зелени Балкани за разследванията, свързани със злоупотреби на директор на Държавно ловно стопанство „Тракия“. От Сдружението на испаноговорещите журналисти в България (СИЖБ) с екипа на Glasnews.bg печели награда за разследването: За какво са обвинени арестуваните полицаи от Пловдив? в конкурса „Светове и цветове“ .

X

Виктория ПЕТРОВА

Репортер
s
s

Виктория Петрова е завършила Математическа гимназия в Пловдив и „Социология на правото, икономиката и иновациите“ в Пловдивски университет. Първите си стъпки в медиите прави още на 14 години, когато става ководеща в ежеседмично развлекателно тв шоу на Пловдивска обществена телевизия. Остава 6 години в ефир, като междувременно участва и в други проекти на телевизията, води няколко предавания по различни актуални теми. Работила е по редица младежки политически и социални проекти на национално и международно ниво. В TrafficNews започва своя репортерски път през 2016 година.

X

Ива МОДОВА

Репортер
s
s

Ива Модова е завършва Търговската гимназия, а образованието си продължава в специалността "Маркетинг" в Пловдивския университет. След това придобива магистърска степен "Връзки с обществеността". Тя е репортер в TrafficNews от самото създаване на платформата.

X

Добринка ДИМОВА

Репортер
s
s

Добринка Димова е завършила Езикова гимназия „Иван Вазов”. Изучавала е Българска филология в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”. Продължава образованието си с магистратура „ Актуална българистика” и следдипломна квалификация „Журналистика”. От 2008 г. работи във вестник „Марица” като репортер и редактор. Автор е на книгата „Ние от рока”. В началото на 2018 г. се присъединява към екипа на TrafficNews и е координатор на платформата PlovdivNow.

X

Олга ДАСКАЛОВА

Репортер
s
s

Олга Даскалова е завършила СОУ „ Свети Патриарх Евтимий” в Пловдив, а след това се дипломира като бакалавър в специалност „Етнология” в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Координатор е на социалната програма на Traffic Security - SOS! Час внимание от 2013 г. Работи в TrafficNews от самото му създаване.

X

Мария ЛУЦОВА

Репортер
s
s

Мария Луцова-Димитрова е завършила „Българска филология” в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Още в студентските години сътрудничи на вестник „Неделен новинар”. След дипломирането си в продължение на 20 години работи като репортер и редактор във вестник „Марица”. От октомври 2017 г. е репортер в сайта PlovdivTime. Носител е на награди от фондация „Фондация "Европейски културен месец - Пловдив 1999" и различни културни институции под тепетата. От 10 години работи в пресцентъра на Есенния международен театрален фестивал „Сцена на кръстопът”, а четири години го оглавява.

X

Петко Петков

Редактор
s
s

Петко Петков е завършил "Журналистика" в Бургаския свободен университет. Неговата "суперсила" е спортната журналистика – в частност футбола. Качествата си усъвършенства в спортния сайт PlovdivDerby.com в продължение на 6 години. В края на 2015 г. започва работа и в информационния портал Glas.bg, където разбира, че не всичко е футбол и се развива в останалите ресори. Сега той продължава да бъде част и от новото лице на медията.

X
Соня Желязкова

Соня Желязкова

Репортер
s
s

Соня Желязкова завършва Гимназия с преподаване на немски език „Гьоте” в Бургас. Продължава пътя на образованието си в столицата. Дипломира се с отличие в Софийски университет „Св. Климент Охридски”, където изучава специалност „Социална педагогика”. От началото на декември 2020 година се присъединява към репортерския екип на TrafficNews. Пише и за платформата ни PlovdivTime.

X
Георги Тошев

Георги Тошев

Репортер
s
s

Георги Тошев е роден в град Пловдив. Завършил е социология в ПУ „Паисий Хилендарски”. Магистратура завършва отново в Пловдивския университет със специалност „Медийна комуникация – Журналистика, реклама и PR”, след което добива и допълнителна квалификация в София - „Управление на малък и среден бизнес” . Част от екипа на TrafficNews от 2021 година.

X
Деница Иванова

Деница Иванова

Репортер
s
s

Деница Иванова завършва Гимназия със засилено изучаване на география и икономика ”Васил Левски” в град Ямбол. Образованието си продължава в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”, където завършва „Начална училищна педагогика с английски език”. В момента изучава специалност „Комуникативни нарушения на развитието”, а през 2021 година се присъединява към репортерския екип на Trafficnews.

X

Наталия Грозева

Репортер
s
s

Наталия Грозева завършва с отличие СУ „Черноризец Храбър” в Пловдив с профил „Бизнес и предприемачество”. Образованието си продължава във Великотърновския университет "Св. Св. Кирил и Методий", където учи журналистика, а през 2022 година се присъединява към репортерския екип на Trafficnews.

X
Цветелина Чафадарова

Цветелина Чафадарова

Репортер
s
s

Цветелина Чафадарова завършва с отличие Математическа гимназия “Акад. Кирил Попов” през 2022 година и започва следването си в Софийски университет “Свети Климент Охридски” по специалност журналистика, като вече завърши успешно първата си година.

X
Любка Коцашка

Любка Коцашка

Модератор "Социални мрежи"
s
s

Любка Коцашка е завършила Българска филология в ПУ „Паисий Хилендарски“. Повече от 15 години е работила като графичен дизайнер в електронни медии и водещи компании. Последните 6 години работи в областта на реклама в социалните медии. Колегите се шегуват, че разбира повече от Марк Зукърбърг. Работи в екип и с ентусиазъм. Опора в живота са нейният съпруг и прекрасните близначета, които има.

X

Добринка ПИРОНКОВА

Модератор "Социални мрежи"
s
s

Добринка Пиронкова е завършила „Стопанско управление” - редовно обучение, което е в професионално направление администрация и управление в ПУ „Паисий Хилендарски”. От тази специалност получава професионална квалификация мениджър. През втората година от обучението си е била на разменни начала във Франция в град Лил, по програмата Еразъм, за един семестър в Université de Lille 1 Sciences et Technologies. След това продължава образованието си отново в ПУ „Пайсии Хилендарски” и завършва магистърска програма „Финансов мениджмънт”, от която получава професионална квалификация икономист.

X

Ваня Георгиева

Модератор "Социални мрежи"
s
s

Ваня Георгиева завършва Социология в Университет за национално и световно стопанство, град София. Придобива магистърска степен по Икономика на човешките ресурси със специализация управление на човешките ресурси в същия университет. Притежава опит в управлението на социални медии в сферата на телекомуникациите. Присъединява се към екипа на TrafficNews като модератор „Социални мрежи” в началото на 2023 година.

X

Авел БЯЛКОВ

Оператор
s
s

Авел Бялков е завършил ЕГ “Иван Вазов” с английски език, продължава образованието си в ПУ “Паисий Хилендарски”, специалност „Мениджмънт”. От 2015 година е част от екипа на TrafficNews.

X

Боряна Илиева

Администратор сайт
s
s

Родена в изгрева на демокрацията през 1989 година. След това нищо особено не се случи и изведнъж... През 2008 година завършва НХГ "Цанко Лавренов" в Пловдив, със специалност "Иконопис". След това продължава обучението си в АМТИИ (Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство) със специалност "Църковна живопис". През 2013 година (с к'ъв акъл???) завършва Магистратура със същата специалност... Работила е като "Уредник" в Малка Базилика, а малко по-късно като "Реставратор" в Голяма Раннохристиянска Базилика в Пловдив. От една година е част от екипа на Glas.bg, като "Администратор" и редактор.

X

Кристиян МИЛЧЕВ

Технически сътрудник
s
s

Изучавал ,,История“ в Югозападен университет ,,Неофит Рилски“ град Благоевград, както и магистратура със специалност ,,Национална сигурност и отбрана“ във Военна академия ,,Георги Раковски“. Дълги години работи в сферата на сигурността и охраната. Работил е и като държавен служител- вътрешна сигурност и антикорупционни практики. От 2016 г. до 2018г. работи с разследващия екип на национална медия. През 2019 г. се присъединява към екипа на TrafficNews. .

X
Валентин Видолов

Валентин Видолов

Спортен репортер
s
s

Валентин Видолов е завършил СОУ "Свети Патриарх Евтимий" в Пловдив, а в момента продължава образованието си в ПУ "Паисий Хилендарски" специалност "История". В журналистиката е от 2013-та година бил е в сайтовете TribunaPlovdiv.bg, PlovdivDerby.com, SportenPlovdiv.com и Plovdivskinovini.com. Пресаташе на ВК Марица (Пловдив) от 2018-та. През есента на 2020г. се присъединява към екипа на Trafficnews.bg.

X

Красимир КУРТЕВ - АЛЕФ

астролог
s
s

Красимир Куртев завършва „Психология на рекламата“ през 1992 година - The University of Delaware - Пловдив, България. По-късно съдбата го отвежда в езотеричното изкуство. Издава две книги, „Великата симбиоза“ през 2008г. с рецензент Кубрат Томов, и „Защо не ни върви“ през 2010година. През 2014 г. института Маасфен - Е.С. удостоява Куртев с почетното звание A priori doctor honoris causa за особен принос в областта на минерали и кристали. От 2019 е част от екипа на TrafficNews.

Пламен КОЦАШКИ

IT специалист:
s
s

Пламен Коцашки е завършил е Техническия университет в Пловдив - магистър Компютърни системи. Работил е 12 години във вестник Марица като графичен дизайнер и администратор на уеб сайта на вестника. След това е графичен дизайнер в издателство „Плутон”.
От 2016 година е част от екипа на Trafficnews.

X

Гергана ПОПОВА

Графичен дизайнер
s
s

Гергана Попова има 20-годишен опит като графичен дизайнер в областта на медийната реклама. Завършила е ПУ „Паисий Хилендарски“, специалност „Математика” и Свободен факултет по журналистика. Работила е в рекламните агенции „Графит“ и „Хермес Медиа“. От половин година е част от екипа на TrafficNews.

X

Изпрати новина