Пореден случай на агресия на пътя в Пловдив заради неправилно паркиране пред гаража. Жена твърди, че е заплашвана и удряна от мъж, тъй като му е попречила да излезе с колата си в квартал Кючук Париж.

За това сигнализира самата дама - Миглена пред TrafficNews. Грозната сцена се разиграла около 8:00 часа на 1 октомври. Пловдивчанката закарала детето си до СУ"Свети Константин Кирил Философ". Тя паркирала колата си на улица "Чорлу"21 пред гараж на жилищна сграда.

„Оставих детето и веднага се върнах при автомобила. Дори тичах, за да не губя време. Нямало ме е не повече от 5 минути. Пред колата вече ме чакаше собственикът на гаража, видимо ядосан. Тъй като колата ми беше отключена, мъжът я беше преместил сам. Въпреки това ме чакаше, явно с цел да ми потърси сметка. Извиних му се, обясних, че съм завела детето до вратата на училището, но не получих разбиране от негова страна. Той заби зверски шут във врата на колата. Бях меко казано потресена. Заявих му, че е причинил щети по колата и трябва да поеме разходите за ремонт. Това още повече го ядоса, с дланта си  и с все сила ме удари в рамото”, разказа пловдивчанката.

След удара, агресивният мъж се качил в колата и отпрашил. Миглена пък веднага посетила най-близкото районно управление на Полицията.

„Малко по-късно униформените намериха господина и го доведоха в Първо районно. Той призна за скандала и че ми е ударил колата, но отрече да ме е удрял. Освен това, когато останахме в коридора на районното насаме, ми заяви, че е голям шеф в M Car и го познават в всички в Южна България. Затова трябва да му дам колата на него, той да я оправи в негов сервиз. Първоначално се съгласих, тъй като бях под страх, че наистина може да е влиятелен човек, но в последствие размислих. Ами ако ми повреди колата и тя ме остави на пътя?”, допълва Миглена.

И до ден днешен тя е стресирана, за да не се срещне отново с мъжа. Жената всеки ден кара детето си на училище и минава покрай въпросния гараж.

Репортер на TrafficNews се свърза с въпросния мъж – Асен, който категорично отрече да посягал на жената.

„Действително колата бе спряна пред гаража и беше запушила входа. Да, изпуснах си нервите за момент, вратата на колата беше отворена и аз с ритник поисках да я затворя. Ламарината обаче сериозно се огъна. Признах вината си, готов съм да поправя щетите. Пред дежурния полицай в Първо районно на няколко пъти изразих съжаление, извиних се и заявих официално, че ще поема разходите за ремонт. Никога в живота си не съм посягал на жени, няма и да посегна. Не съм удрял дамата”, заяви Асен пред медията ни. Той  добави, че ден след инцидента, мъжът на Миглена го е потърсил на работното му място, за да се разберат.

„Господинът бе много ядосан, държеше ми сметка защо съм заплашвал жена му. Не искам да коментирам поведението му. Такива заплахи е нямало. В коридора на полицията има камери, които освен картина има и звук. Може да се чуе какво говорим. Ако семейството продължава да твърди, че съм заплашвал, нека го докажат, ако не могат аз ще сезирам компетентните органи за клевета. Не съм известен и нямам връзки, за да претендирам с такива”, категоричен е Асен, като добави, че ще подведе семейството по отговорност заради клеветата.