Момиче в неадекватно състояние стресна жителите на блок край Скобелева майка. Пред входа на жилищната сграда, пловдивчани си изградили място за отдих, но още от ранни зори във вторник, то било заето от легнала на масата девойка.

Жена е забелязала, че момичето е в това състояние дълго време. Разтревожена, тя слязла да провери какво се случва и установила, че тя просто спи.

„Момичето често се навърта в района и добре го познаваме. Според мен това не е място за спане. Със собствени средства сме го направили, за да има къде да се събираме, да пием кафе и да релаксираме”, споделя читателка на TrafficNews.bg

Дамата е опитала да събуди девойката, но тя била неадекватна.

„Явно е била под влиянието на алкохол или психотропни вещества. Блокът ни е подложен и на постоянен терор от наркомани. Често може да се видят спринцовки и игли, а през късните часове момичета и момчета, които употребяват дрога”, допълва гневната пловдивчанка.

Преди по-малко от месец в същият район ви показахме една „невероятна” гледка, която потресе не само нас, но и читателите на TrafficNews.bg.

Пиейки кафе на балкона си пловдивчанка стана зрител на секс удоволствия в храстите пред блок 277 в ЖР Тракия. Очевидно проститутка и клиентът й.  Случката се разиграла посред бял ден.

Само на няколко метра пък чака със скръстени ръце сводника.

Още по случая може да видите ТУК