Голяма изненада за пловдивчани направи Мол Марково тепе по случай наближаващите коледни и новогодишни празници.

Една от водещите вериги в света на красотата – парфюмерия Douglas, отвори своя трети обект в града.

Веригата в момента оперира магазини Beauty Zone и Beauty Douglas. Парфюмерия Douglas е световен лидер в селективната парфюмерия и козметика, като в Европа разполага с над 2000 парфюмерии, всички под логото Douglas. На рафтовете са подредени световноизвестните марки парфюми, сред които Boss, Yves Saint Laurent Cinema и Armani. Като топъл хляб се разграбват и скъпите подаръчни комплети с козметика и парфюми. 

Някои, както и в България са с лого Beauty Zone , в Италия веригата е позната под имената Limoni and la Gardenia, във Франция Nocibe и всички те с една цел – да подаряват красота на клиентите си.

В луксозния магазин всеки може да открие по нещо за себе си сред световноизвестните марки парфюмерия, грижа за кожата и декоративна козметика.

Днес от 11 часа се състоя и тържественото откриване на магазина, което бе съчетано с много награди и изненади.

Оперативният мениджър на магазини Douglas България – Георги Филипов преряза лентата по случай откриването заедо с главния мениджър на Мол Марково Тепе – Нина Николова.

 

Последва по чаша шампанско с аромат на ягода за наздравица и с пожелание за много успехи.

„Изключвам здравето, което е задължително. Желая на всички през новата 2018 година много сбъднати мечти! Просто искам хората да вярват, че това, което следват целенасочено, може да се случи и то се случва” – това пожела оперативният мениджър Георги Филипов.

Всички посетители имаха възможността да получат подробна информация за това, което ги интересува и да разгледат магазина, който е съобразен с най-модерните идеи в интериорния дизайн за 2017 година.

Изненадите не спират до тук – всеки посетител имаше възможността да завърти и колелото на късмета, което предлагаше изкусителни награди. Раздадени бяха скреч карти с награди и още куп изненади.

В парфюмерии Douglas имате възможността да се потопитев света на красотата с марките, които обичате и познавате - Clarins, Guerlain, Clinique, Dior, Estee Lauder, Lancome, HERMES, Giorgio Armani, Bvlgari, Dolce & Gabbana, TherryMugler както и много други.

Парфюмерии Douglas разполагат с продукти на над 130 марки! 

Много силен Private Label на марката Дъглас, която заема не случайно не малка част от площта на магазина . Селективен грим разположен в едната част от магазина и полу-селективен под марката Douglas, който има много широк асортимент, богат на много цветове.

Характерни моменти в магазина са Make up Point, мястото за преобразяване с най-новите трендове в макиажа. Там всеки гост на парфюмерията, чиято страст е грима, ще може да се възползва от услугите на служители на магазина, които даряват красота всеки ден и могат да накарат всяка дама да се чувства като истинска звезда.

Посетителите ще могат да разгледат и продуктите, подходящи за грижата на кожата, които стартират с марката Douglas , с добри цени за качеството си и стигат до световноизвестнитe марки като Lancome, Estee Lauder, Clinique, Guerlain, Clarинс.

Само в периода от 19.12 до 22.12 всеки клиент ще има възможността да се възползва от големите отстъпки и невероятни предложения, с които да поглези себе си или да зарадва свой близък човек.

Въпреки че магазини Douglas предлагат селектирана парфюмерия и козметика, в коледните промоции има много подходящи продукти във всеки целеви сегмент и във всеки ценови сегмент.Може да намерите мечтания подарък на цени от 10 до 50 лева, както при козметичните продукти, така и при парфюмерията.

Парфюмерия DOUGLAS Мол Марково тепе – Вашият партньор в красотата!

*рекламна публикация