Коледа е след броени дни. Усещаме го в атмосферата, наслоената негативна енергия в пространството около нас като че ли се разрежда, ставаме някак си по-добри, по-сплотени, по-щедри… И понеже Коледа без изненади и подаръци не е никаква Коледа, има хора, които разтварят сърцата си за любовта и кесиите си просто за да ни зарадват…

Един от най-големите и успешни търговски центрове в Пловдив – Мол Марково тепе, готви „1000 коледни изненади“ за всички, които в периода от 10:00 ч. на 19.12.2017 г. до 22:00 ч. на 21.12.2017 г. ще пазаруват в мола.

Първите 1000 клиенти на търговския център, които в тези дни са закупили стоки или услуги от обектите в него, могат да вземат участие в коледната игра. Условието е покупките да са на стойност не по-малка от 50 лева и да са направени в деня, в който лицето е заявило желание за участие в Играта.

Покупките трябва да бъдат доказани с 1 касов бон, издаден от търговски обекти на територията на Търговския център. Всеки отговарящ на тези условия може да заяви пред промоционалния екип на организатора желанието си да участва за награда. Вида на наградите са обозначени върху специални празнични картички.

А те са 1000 и си струват! Късметлиите могат да получат ваучер на различни стойности, осигурени от Мол Марково Тепе и от негови партньори; едногодишна карта за намаление на цели торти от витрината на Торти Колекция; бутилка вино Belaire Brut от Магазин Vinopoly; Денимова раничка Guess от Scandal; тениска от Superdry; часовник с марка Rital от Exess; талон от Capella Play за един ден неограничена игра в детския център; козметика от Christian of Roma; гифт карта от Мол Марково Тепе на стойност 100 лева и още, и още!

Коледа наближава! Радвайте се на добротата и щедростта!