Истински екшън се разигра на АМ Тракия, навръх Разпети петък. Видео, плъзнало във Фейсбук показва как няколко мъже влизат в словесен спор, прераснал във физическа саморазправа. Измежду агресивните шофьори има и жена, която се опитва да ги усмири, но видимо не и се получава. 

Не е ясна причината за възникналия спор, но предвид образувалата се по-рано днес тапа от автомибили на магистралата е твърде вероятно нервите на участниците в движението да са били "опънати". Или пък просто си уплътняват времето..., докато чакат. 

Припомняме, че по-рано днес се образува задръстване на АМ „Тракия” на 160 км, посока Бургас, а причина за това бяха ремонтите дейности до 165 км.

Преди Стара Загора, на разклона за Чирпан движението също се отбиваше, а трафикът бе изключително натоварен. Две коли катастрофираха и бяха в канавката, като други шофьори са ги издърпали.

Тапа на АМ „Тракия” след Пловдив, отбиват движението през Чирпан в посока БургасКатастрофа е станала на обходния път – две коли са паднали в канавката

В Пловдив, напрежението навръх днешния празник, също ескалира. Скандал се разигра на кръговото на Панаира, а главни герои в лютата разпра бяха колоездач и шофьор на автомобил. Причината бе отнето предимство. 

На кръговото на Панаира: Колоездач и шофьор влезнаха в люта разпраПовод за напрежението се оказа отнето предимство