От полицията съобщиха какво е нарушението на пловдивчанката, която пропадна в шахта с автомобила си на ул. „Луда Яна”.

 „При наличие на пътен знак Ж-3 (Предварителен указател за отклоняване на движението) и А-23 (Участък от пътя в ремонт) за временна организация на движението, водачът навлиза в участък от пътя в ремонт и пропада в пътна шахта”, съобщиха за TrafficNews от полицията.

„Управлявалият превозното средство нарушава чл. 6 т. 1 от ЗДвП. Санкциите за пътнотранспортно произшествие са 200 лв., за навлизане в участъка от пътя в ремонт според чл. 171 т. 1 буква "Ж" се отнема свидетелството за управление на МПС за 1 месец, а за нарушение по чл. 171 т. 2 буква "Н"- автомобилът се спира от движение за 1 месец”, допълниха от полицията.

Припомняме, че поредният инцидент на злощастната вече улица се случи в ранния следобед днес. Минавайки оттам, жена пропадна в необезопасена шахта. Вследствие на това има материални щети по колата, а пловдивчанката е много изплашена от случилото се.

Очевидци на случилото се сигнализираха, че на мястото няма поставени значи и актът, съставен от пристигналите полицаи, е неправомерен.

Пловдивчанката, която пропадна в шахта на ул. "Луда Яна", се сдоби с актМаршрутът, по който е минала, няма забранителни знаци, не е направила никакво нарушение, твърдят очевидци