Второ денонощие продължава издирването на Стоян Зайков. В 20.00 часа тази вечер жандармерията смениха екипите си.

В Костенец е разшерен периметърът на издирването, а районът е отцепен. Днес хеликоптер и спецчасти продължиха да търсят 43- годишния Зайков. За него местните разказват, че е много опитен в това да се укрива. Когато се занимавал с кражби от домове и автомобили почти никога не бил задържан. Имало случаи в които няколко дни бил издирван, а той се криел в къщата на негов съсед, който дори не разбрал за присъствието му.

Едно от нещата, които затрудняват разследващите е, че от година е без мобилен телефон.

Съществува версия, че убийството е планирано и Зайков е имал време да подготви бягство.

В района има много изоставени сгради и къщи. За сега следите не водят до никъде. 10 сигнала са постъпили в полицията, че Зайков е забелязан. Проверени са, но без резултат.

Днес се появи информация, че беглеца е локализиран в района на Горна Василица. Селото и районът около него бяха отцепени с часове, а полицаите обхождаха гората, но без успех. В Горна Василица чичото на заподозреният има имот. Издирването продължава и тази нощ. 

Припомняме, че 38-годишна собственичка на погребална агенция Милена бе намерена убита близо до дома й в Костенец вчера. Жената е убита от упор с два куршума от пистолет близо до къщата, в която живеела след като се разделила със заподозряния за убийството Стоян Георгиев Зайков. 

Убитата Милена Шишкова от Костенец се оплаквала, че през последните няколко дни заподозреният Стоян Зайков я преследва. Това коментира сестрата на жертвата Славяна Шишкова след като даде показания пред полицията. Тя беше категорична, че не може да става дума за любовен триъгълник, защото Милена не е имала връзка с друг мъж.

Очаквайте подробности!

Собственичка на погребална агенция убита в Костенец, подозират съпруга йДвамата се карали често, дори се разделили, но после пак се събрали

Издирват бивш затворник за убийството в КостенецСъпругът на убитата е известен в квартала с кражби и хулигански прояви

Сестрата на убитата в Костенец: Стоян я преследваше от няколко дниНяма любовен триъгълник, категорична е Славяна Шишкова