Пловдивчанин остана без превоз посред нощ на пътя за Марково. Причината - таксиметров шофьор отказал да го превози до града, сигнализира наш читател. Драмата се разиграла в неделя вечерта пред един от хотелите в началото на селото. Мъжът повикал  кола от „Еко такси” и посочил на диспечарката, че крайната дестинация е магазин  "Билла" в Кючук Париж, тя приела заявката и след минути автомобилът бил пред хотела.

След като разбрал обаче докъде ще превози пътника, шофьорът се ядосал и отказал да направи курса по приетото заплащане. Условието му било клиентът да заплати сумата от 8 лева, без да пуска касовият апарат. След като нашият читател отказал, таксиджията си тръгнал.

„Налага ми се често да пътувам това разстояние, тъй като работя в Марково и понякога единственият ми вариант да се прибера до дома си е такси.  Няма междуградски автобуси след 10 часа! Обикновено цената на услугата ми излиза от 3 до 4 лева. В случая поведението на шофьора беше крайно нагло да иска да заплатя двойна такса само защото не бил разбра докъде ще пътувам”, възмущава се нашият читател.

Свързахме се и с фирмата превозвач, които се ангажираха да направят проверка по случая, резултатите от които очакваме.

Още новини четете ТУК

TNS.bg