41- годишната Нина Попова е жената, застреляна снощи в ски курорта Пампорово. Предполага се, че тя е станала жертва на  убийство от ревност. Според разследващите полицаи извършител на престъплението е мъжът, с когото Нина е живеела от 5 години - рок музикантът Антон Бояджийски /48/. Труповете на двамата бяха открити в Ауди ТТ до лифт станция "Малина". 

Нина Попова е служител на пловдивска банка. Антон живеел в дома на Нина, която деляла един апартамент в Кършияка заедно с брат си Георги и 19-годишната си дъщеря. Момичето завършило техникум миналата година. 

"Двамата бяха нормална двойка. Той беше малко странен - понякога поздравяваше, понякога- не. Чувахме от време на време как повишава тон, но не сме ставали свидетели на агресия от негова страна", разказа съседка. Строшената китара пред входната врата обаче говори за доста емоционална връзка.

Днес сутринта в жилището са пристигнали родителите на Нина, заедно с полиция. "Решихме, че брат й се е забъркал в нещо, защото е рокер. После разбрахме за убийството", шокирани са хората от блока. 

За последно съседите видели аудито на Бояджийски около 19 часа, паркирано на обичайното място пред входа. Той се сдобил със спортната кола преди 2 месеца. Колата на Нина продължава да е паркирана пред блока, което значи, че двамата са потеглили заедно към ски курорта.

"Не мога да повярвам, че този човек би извършил подобно зверство. Едва ли е случайно, че всичко се случва преди 14 февруари - Деня на влюбените. Очевидно конфликтът между тях е ескалирал", коментират хора от блока.

Те предполагат, че в основата на трагедията е силна ревност от страна на Антон. 

В полицията в Смолян е образувано досъдебно производство за умишлено убийство. Проверяват се телефоните на двамата, както и тяхната лична кореспонденция.