19-годишният абитуриент Костадин е стрелецът от Тунела. Младежът бе задържан, след като произвел няколко изстрела с газов пистолет в центъра на Пловдив.

Костадин е абитуриент в Професионалната гимназия по битова техника - Пловдив. По време на последния учебен ден всички зрелостници празнували и се радвали на завършването. Коцето също се бил превъзбудил и под влиянието на адреналина подал пистолет през прозореца на БМВ-то си и стрелял във въздуха.

Младият пловдивчанин е любител на високите скорости и немските машини. Често е забелязван в група с други коли БМВ, както и на традиционния събор в Панаира.

Фен е и на оръжията. В профила му може да се видят фотоси, на които момчето позира с въздушни пушки. Газовият пистолет, с който е стрелял, е негов.

Момчето е любител на големите компании, колоритните заведения, червения етикет и рап музиката.

Припомняме, че 19-годишният Костадин е произвел 5 изстрела на „Цар Борис Обединител”, от северната страна на Тунела. Случката се разиграла в сутрешните часове, когато е имало силен трафик. Няколко часа бяха нужни на полицията, за да открие абитуриента. Младежа преспа в ареста.

В момента прокуратурата трябва да реши дали на момчето ще се повдигне обвинение.