Районна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт срещу 40-годишен мъж от Димитровград за блудство с малолетни. През януари и февруари 2015 г. в Пловдив  той е блудствал пет пъти с 12-годишно момченце. В същия период е посегнал сексулна на още две момчета на възраст 13 и 14 години. При обиска в телефотна му са открити порнографски снимки на деца.

По делото е установено, че той е канил децата в апартамента си, черпел ги с кафе, сок и цигари и обещавал да им даде по 10 лв., ако се съгласят на полово сношение с него.

Мъжът е бил осъждан с влязла в законна сила присъда от 17 март 2011 г. на Окръжен съд-Пловдив за блудство. Било наложено наказание в размер на две години и единадесет месеца, което е било увеличено с още една година и пет месеца при първоначален общ режим.  

На 29 август 2013 г. той е изтърпял наложеното му наказание и е бил освободен от затвора.  

Андреев  се запознал с момчетата в увеселителен център в квартал „Кючук Париж”, където работел.. Водил ги е на различни  места, едно от тях е завел в дома си и е блудствал с тях. Давал име дребни суми пари и лакомства и ги е увещавал да не споделят с никого станалото. 

До ареста на педофила се е стигнало, след като децата проговорили пред родителите си за гаврите. Самият Андрей е израснал в дом за сираци. Той също е бил обект на сексуален тормоз като малък. 

Преди 4 години Андреев бе заловен да блудства с три момчета на Бунарджика. Малките са били от дом за сираци. 

Андреев се е признал за виновен и излага собствена версия за случилото се. Твърди , че децата сами са му предлагали секс услуги. Фактическата обстановка се установява от свидетелски показания, три съдебни експертизи – психиатрична, психологическа и техническа, протоколи за оглед, веществени доказателства и др.

Той с наложена постоянна мярка „задържане под стража" от 13 март 2015 г. и се намира в затвора в Пловдив.

Снимка Дарик

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg