С началото на месец май започва и обратното броене до старта на абитуриентските балове. Зрелостниците с трепет очакват своята звездна нощ и пазят сили за „голямото избухване”. Две седмици преди Пловдив да се напълни с пощурели абитуриенти, решихме да ви върнем към някои от най-големите гафове и куриози от миналогодишните балове, а такива определено не липсваха. Нагиздени абитуриентки, цигански оркестри, димки и какво ли още не… Да си ги припомним:

Започваме с една от най-колоритните абитуриентки на випуск 2015 от "Антон Иванов". Младата дама, накичена с близо килограм злато, събра погледите пред хотел „Марица” и се превърна в сензация в интернет пространството. ОЩЕ ВИЖТЕ ТУК!

Междувременно пред същия хотел се заформи и истинска ориенталска забава. Абитуриенти и роднини показаха завидни танцувални умения, или по-просто казано - показаха как се играе кючек! Все пак завършваш гимназия, как да не друснеш едно „маане”?

Друг абитуриент пък реши вместо със злато да се окичи с гердан от пари и… презервативи! Кой каквото намерил все пак…

19-годишната Мария от СОУ "Отец Паисий" пристигна на бала си в „Тримонциум” с бяла панамера и уникален ескорт… оркестър „Карандила”. Бащата на момичето явно бе решил да осигури на любимата си дъщеря и роднините незабравимо преживяване и не бе скъпил сили и средства. ВИДЕО ВИЖТЕ ТУК!

Новотела също заехтя от тъпани и барабани. Там пък  освен с оркестър една от абитуриентките бе придружавана и от цяла навалица танцьори, най-вероятно родата й. Така се завършва Професионална гимназия по архитектура, строителство и геодезия "Арх. Камен Петков"… ВИДЕО ВИЖТЕ ТУК!

На "Тримонциум" пък фенове на Локото буквално с гръм и трясък изпратиха свой приятел. Десетина запалянковци с черно-бели фланелки вдигнаха зрелостника във въздуха, крещейки "Тошо - президент". Вижте и ВИДЕО!

Не липсваха и такива, които се отказаха от суетата и свалиха високите си обувки още в началото на вечерта… Абитуриентките - с кецове и на бос крак още преди края на бала

По улиците на града също настана истински хаос. Група абитуриенти се развихри в ремаркето на пикап...

Други просто решиха да потанцуват, докато чакат, блокирани в трафика.

Малко по-далеч от Пловдив пък абитуриент "кацна" на площада с летящо килимче. Той събра погледите на стотици хора във Враца с оригиналния си подход. Четири момчета носиха "килимчето", а зрелостникът се беше настанил отгоре като същински Аладин. ВИДЕО ВИЖТЕ ТУК!

Абитуриентка от Харманли пък пристигна на бала си с каляска... Вижте още СНИМКИ ТУК!


Започваш живота си с кючек на кметския стол и искаш да си европеец? Не става!

ТNS.bg