Истински екшън се разигра на кръговото на Централна гара, предаде репортер на Trafficnews.bg. По средата на пътното платно изведнъж два автомобила - пловдивско ауди и софийско BMW, спряха на аварийни, и започнаха да... изясняват нещо помежду си. Само можем да предполагаме какъв е поводът за диалога им, но той се водеше на толкова висок глас, с такива крясъци и ругатни, че огласяше близките улици.

От аудито слезе един мъж, а друг се опитваше да го усмири и да го накара да влезе в колата. Той обаче беше толкова афектиран, че започна да блъска с юмруци по другата кола. През това време се разпищя жена в единия от автомобилите, очевидно изплашена от посоката, която поема скандалът.

През всичкото това време - поне 15 минути, всички останали участници в движението чинно чакаха скандалджиите да се разберат, за да освободят платното за движение. Никой не посмя да слезе от колата си. Най-накрая дойдоха още две коли, от които излязоха някакви хора и усмириха страстите.

Джипът и лекият автомобил запалиха и тръгнаха - за радост на всички пловдивчани, които в този момент бяха там. До бой не се стигна, както и до по-страшни неща, предаде репортерът ни.