Три млади пловдивчанки са готови да преобразят две абитуриентки с прическа и грим, и то безплатно!  Анели и Алис са се вдъхновили от доброто дело на десетки момичета, които изпратиха абитуриентските си рокли до ТrafficNews.bg и изразиха готовност да ги подарят. Момичетата обаче все още са ученички и нямат бални рокли, които да дарят. Тогава им хрумнало да помогнат на някое момиче с грим! В доброто дело заразили и маникюристката Мая Колева, която също предложила своята помощ.

„Бихме били много щастливи, ако успеем да направим деня на някое момиче специален”, казва Анели, която е на 18 години и е ученичка в ЕГ „Пловдив”.

Тя се занимава с грим от доста време и го прави главно за удоволствие. Мечтата й е да продължи образованието си в Лондон, специалност "Грим" и някой ден да стане професионален гримьор.

Алис пък е на 17 години и учи във Френската гимназия. Нейното хоби също е да се занимава с грим и го прави от сърце.

„Дано успеем заедно да накараме колкото се може повече момичета да се почувстват специални дори и за един ден”, казват момичетата.

Младите момичета доказват, че добротата е заразна, необходимо е само желание! Те са готови да отделят от времето си, за да превърнат в специален деня на своя връстничка, която няма възможност да си плати на професионалисти. 

Ето и профила във Фейсбук на Анели и Алис


Още за добрите примери може да видите ТУК

TNS.bg