Първо секс, после услуга ! С такъв ултиматум налетял на засукана клиентка адвокатът от Бяла Слатина Калин Кънчев. За бруталната сцена се оплака пред Trafficnews.bg потърпевшата Селесте Емилова. Тя отишла на 5 февруари в кантората на Кънчев, който водел бракоразводното й дело.  Адвокатът трябвало да  оформи документите срещу бившия ѝ съпруг за издръжка на децата им. Според 22-годишната Селесте за неин лош късмет тя заварила Кънчев видимо пиян.

Според младата жена Калин отдавна й бил хвърлил око, но под влияние на алкохола задръжките му паднали напълно.

Цялата история вижте в репортажа на ТРАФИК ТВ: 

„Още щом влязох, заключи вратата и ми налетя. Започна да ме целува и даже успя да ми свали блузата. Вече беше опънал чаршаф на дивана”, разказва Селесте.

Въпреки получения отпор, адвокатът си свалил панталона и  извадил най-милото пред шокираната клиентка.

Жената започнала да крещи и да се съпротивлява, но Кънчев отсякъл „Поне една с***ка ще ми направиш”, явно като отстъпка от неговата секстарифа за адвокатска услуга.

Селесте все пак запазила самообладание и заплашила разгонения мъж, че долу я чакат родини. Едва тогава успяла да избяга и веднага се оплакала на своя чичо Игнат Михайлов. Вбесен, роднината нахлул обратно в кантората, за да търси сметка от адвоката. Бурната кавга с участието на мераклията, хубавата Селесте и чичото се появи в социалните мрежи още същия ден и предизвика бурни коментари.

Пред TrafficNews.bg Михайлов обясни, че е заснел и пуснал видеото, за да се види какъв мръсник е адвокатът. Селесте вече е подала жалба срещу насилника.

Самият Кънчев пък изобщо отрича да е търсил секс от клиентката си и твърди, че не си спомня нищо.