Днес точно в 10 часа сутринта е голямото събитие! Apple ще покаже на света новия iPhone и още куп продукти. Премиерата тази година ще мине под надслов Gather around (съберете се наоколо).

Поканата, както обикновено най-вероятно разкрива част от това, което ще видим, но засега няма нищо официално. Спекулациите засега твърдят, че на 12-и вечерта (българско време) ще видим за първи път новите iPhone модели. Също и обновения часовник на компанията, а може би и други джаджи, тъй като някои от американските анализатори прогнозираха обновяване на „почти всяка продуктова серия, предлагана от Apple“.

Няма да е изненада, ако освен новите iPhone модели, все пак видим нов MacBook Air, обновен Mac Mini, обновени таблети и часовника, който вече споменахме, пише Kaldata.com. Лошата новина обаче е друга. Надали ще видим нещо революционно. От сега се твърди от източници, близки до компанията, че абсолютно нови неща ще можем да видим чак през 2019-а. Поради тази причина и повечето специалисти очакват имената на новите модели да са iPhone Xs.

Както вече ви съобщихме Apple ще се фокусира върху увеличаването на изчислителната мощност на своите смартфони и с голяма вероятност, за първи път ще представи iPhone с поддръжката на две SIM карти.

Apple възнамерява да представи телефони 5.8, 6.1 и 6,8-инчови екрани. Всичко за тях можете да видите в информацията, която вече бе публикувана. Изтекла снимка на бъдещия часовник на компанията пък предполага около 15% по-голям екран.

Тази вечер всички тръпнем в очакване - какъв ли ще е новият iPhone Xs?