Тройката е диво и вълнуващо изживяване. Много хора са скандализирани от самата мисъл, но страшно много са и тези, които си мечтаят за подобно изживяване.

Непознато, различно, възбуждащо и неприлично.

На тройката се гледа с желание или с неприязън, но винаги като на нещо забранено.
Сексуалните теми вече не са чак такова табу, както бяха по времето на комунизма. Цялостното отношение към секса се е променило. Той вече не е нещо срамно, но на всякакви отклонения от нормата, каквото е и тройката, все още се гледа малко по-резервирано.

Основните две опции за тройка са две жени и един мъж или двама мъже с една жена.

Много мъже си мечтаят за тройка с две жени.

Тази сексуална фантазия е дълбоко вкоренена в мъжкото съзнание. Уви, малко по-трудна е реализацията. Ако един мъж е обвързан, е малко нетипично да помоли партньорката си да поканят още една участничка в сексуалното им приключение. В повечето случаи, момичето би разтълкувало това като обида. Логично е да си посмисли, че щом той иска и друга, значи тя не го задоволява достатъчно. Или още по-лошо, да го разтълкува като директно предложение за изневяра от негова страна и то пред очите й.

Разбира се, възможно е ситуацията в неговите очи да е много по-различна. Той може да обича приятелката си и да не иска да я загуби, а просто да има желание да разнообразят сексуалните си контакти с нещо по-нетрадиционно. 

Екстра момичето в тройката може да се възприема със същия успех , с какъвто се ползва всяка една секс-играчка. 

Освен това, не е задължително третата участничка да служи за сексуален стимуатор само на мъжа. Има много жени, които си мечтаят да палуват с други представителки на нежния пол. Така че може да се окаже особено възбуждащо и за двамата партньори да поканят някоя палавница в леглото си.
Жената във връзката ще пробва нещо нетипично и забранено – ще изпита сексуално удоволствие от контакт с жена. Мъжете в повечето случаи се възбуждат от това да гледат как две жени си интимничат и това им харесва.

Затова, преди да заклеймите тройката като крайно неприлично и унизително действие, помислете дали пък няма да ви е приятно да пробвате.

Като цяло жените са доста нетолерантни към този вид забавления, защото им е неприятно да гледат как друга интимничи с техния партньор. Съществува огромна доза ревност, когато гледаш как приятелят ти докосва друга жена и тя докосва него. Такава ситуация може да остави болезнен спомен и в последствие да се превърне в повод за раздяла.

Другият вариант за тройка е за една жена с двама мъже.

Но тази опция е крайно неприемлива от силния пол. Малко мъже биха се навили да поканят още един участник в креватните приключения с приятелката си. Мъжете може да се имат за много разкрепостени, но това да са под завивките с друг мъж (освен ако не са бисексуални или хомосексуални) би ги отвратило. А и да гледат как друг докосва приятелката им вече би преляло чашата.

TrafficNews.bg