Всеки се надява да намери голямата любов. Някои обаче копнеят повече за перфектния сексуален партньор. Разбира се това е субективно понятие и напук на всички схващания не се отнася до теглото, височината и размера/обиколката.Макар че и те имат някакво значение.
Ето и кои критерии най-общо покриват образа на перфектния сексуален партньор:
1. Отлична хигиена
Никой не би искал да си легне с партньор, който е нечистоплътен. Вярно е, че между завивките става потно и разхвърляно, но е важно да влезете там чисти и добре ухаещи. В хигиената се включва и окосмяването! Дамите не обичат прекалено космати мъже, а напоследък масата господа се радват, когато интимните части на жените са добре оформени или напълно голи. Имайте го предвид!
2. Оралният секс не би трябвало да е проблем и за двамата
Ако сте гнусливи или себични и очаквате езикът му да си играе с вашите интимни части, няма да получите повторение. Може той/тя в момента да не е в настроение и това е напълно нормално. Но ако всеки път избягва да ви дарява с орални ласки, това вече е проблем.
3. Желание за експерименти
Скучният секс може да убие и най-страстната любов и да превърне интимния акт в досадна рутина. За да поддържате огъня, говорете смело за фантазиите си и бъдете готови да експериментирате.
4. И все пак формите трябва да са секси
Може да нямате моделски мерки и партньорът ви да не разполага с 8 плочки, но все пак окото играе важна роля за разпалване на желанието. Постарайте се да се поддържате във форма, за да успеете да възбудите половинката си.