Агресивни секс предложения отказаха младо  момиче от професията й. Девойката е завършила рехабилитация и мечтае да отвори собствено масажно студио в Пловдив. За съжаление обаче след една година опит в тази сфера, тя коренно променя плановете си.

Момичето дойде в редакцията на TrafficNews.bg  разочарована и отвратена от трудовия си стаж. Тя пожела да остане  анонимна, затова условно ще я наричаме Петя.

Преди  година и половина Петя  започва работа през лятото като масажистка в Бургас. Изкарва  добри пари и е доволна от заниманието си. След като свършва сезона, се връща в Пловдив и продължава работа в масажно студио. Работната среда в града под тепетата  обаче коренно се различава. Клиентите са много по-настъпателни и цинични.

„Най-лошото е очакването им , че отиват не при масажистка, а на проститутка.”, разказа пред TrafficNews.bg  Петя.

Още с влизане в студиото мъжете започват да предлагат пари за секс удоволствия. Неприличните предложения не са най-лошото, което й се е случвало , повечето от мъжете лягат голи дори без хавлия.  Някои от тях си позволяват да маструбират , докато Петя си върши съвестно работата без да ги е предизвикала.

 „Вече ме е срам да кажа, че съм масажистка. Професията не е лесна и е свързана със знания за физиологията на тялото. Това обаче не се възприема така от много от хората. Всеки втори ляга гол, предлагат ми допълнително възнаграждение за различни услуги. Някои от мъжете дори свършват докато им правя масаж. Ужасно е…как да разкажа на родителите ми как ми е минал работния ден.”, разказва отвратено момичето.

Много салони в Пловдив предлагат масаж с така наречения  „щастлив край”. Това предразполага и клиентите да очакват такава услуга. Защо да даваш пари само за масаж, като срещу допълнителна сума ще бъдеш освободен? И така масажните салони стават бардаци, а масажистките-проститутки. А  какво остава за момичетата, които наистина искат да са масажистки? Нали клиентът винаги има право? На въпрос  защо е позволявала мъжете да лягат голи, Петя отговори:

„Как да върна клиент? Студиото не е мое, а и аз трябва да върна половината! Като им направя забележка ме заплашват с физическа саморазправа.”

Когато е споделяла със собственичката на салона, тя и е отговаряла, че всичко това е нормално и даже е добре за бизнеса. Единствения изход в случая е момичето да смени работа си и да се опита да забрави ужасните сцени на които е била свидетел.

Trafficnews.bg