Едно брутално убийство на 14-годишно момиче смрази кръвта на жителите на Северна Македония. Заподозреният за това зверство избяга в Сърбия, премина през България и се опита безуспешно да се укрие в Турция. Кой обаче е Люпчо Палевски – Палчо? Известен с антибългарските си прояви и с подозрения, че върху него е разпънат чадър от специалните служби.

Екстрадицията на Палевски е поискана официално, заяви журналистът Владимир Перев. По думите на Перев има много неясноти по случая. „Палчо го няма, не е намерен пистолетът, всички информации от полицията идват от показанията на двамата съучастници на Палчо”, заяви Перев за Нова. 

Палчо е личност, мразен от всички, но всички пиеха кафе с него, чадърът от службите над него беше заради определени политически интереси, коментира Перев. „Палчо е служил на всички партии и срещу всички партии”, допълни журналистът.

Според Перев е възможно Палевски да е минал 2 пъти българската граница със съдействието на службите.

Арестуваха организатора на жестокото убийство на 14-годишното момиче в РСМШофьорът, който е превозил Палевски през България също е задържан

Убиецът на 14-годишното момиче в РСМ, извършил и друго убийство, дни преди отвличанетоПалевски бил известен с криминалното си минало

Жестоко убийство в РСМ! Намериха мъртво 14-годишно момиче, замесен е и баща йДевойката е била вързана и покрита с чувал