Мъж, разпространил новината за пътен инцидент в София преди седмици, издирва шофьорката, която ударила автомобила му. Причината е, че застрахователят не е изплатил щетите от удара по каско, а сега мъжът трябва да ги покрие по друг начин.

GlasNews припомня, че кадри от инцидента бяха разпространенив мрежата още на 25 февруари. Паркираната кола бе задрана от преминаващ "Мерцедес". След удара шофьорката на автомобила продължила по пътя си. Тогава някои потребителите обвиниха жената за инцидента. Много от тях обаче обвиниха автора на кадрите, за когото смятат, че спрял неправилно.

"Преди около 2 седмици удари колата ми и избяга. Имам записи и свидетели. Не исках да се занимавам с глупости, опитах да мина само по каско, но застрахователя отказа щетата. Другата седмица ще се наложи да заведа всичко официално в КАТ", пише Димитър Върбанов.

"Нека си спестим взаимно разправиите и загубата на ценно време", призовава той.

Вижте цялата публикация на Добромир Върбанов:

"Моля, ако някой познава момичето от снимките/клипа, предайте й да ми пише на лично до началото на другата седмица.
Преди около 2 седмици удари колата ми и избяга. Имам записи и свидетели.
Не исках да се занимавам с глупости, опитах да мина само по каско, но застрахователя отказа щетата.
Другата седмица ще се наложи да заведа всичко официално в КАТ и шофьорката на Мерцедеса ще остане без книжка за поне 2 години и ще има глоба от 2000 до 5000 лв.
Нека си спестим взаимно разправиите и загубата на ценно време.
Благодаря за вниманието!"

Това е поредният случай, при който водачи търсят информация за участник в катастрофа, при която не е подписан протокол от двете засегнати страни. Често гражданите прибягват до помощта на социалните мрежи.