Руски доктор призна, че е убил и разчленил жена, с която се е срещал, след като е разбрал, че в миналото си е претърпяла операция по смяна на пола.

Медикът Михаил Тихонов, на 27, сготвил някои от частите на тялото й във фурната и пуснал останките й в тоалетната чиния, разкриват самопризнанията му пред полицията.

Той бил на среща с Нина Сургутска, на 25, в Курск, след което двойката се оказала в апартамента й.

Двойката правила секс, когато Михаил разбрал, че тя е транссексуална и претърпяла операция. След това той веднага я задушил и започнал да я разчленява.

Тихонов е бил арестуван и разпитан, след като Нина изчезнала и майка й подала сигнал в полицията.

В полицейския доклад пише: „Нина го поканила вкъщи. Те продължили да пият алкохол и започнали да правят секс. Тогава той забелязал, че партньорката му преди това е била мъж. Тя се опитала да продължат секса, но той я хванал за врата и започнал да стиска“.

След това той „решил да се отърве от тялото“, замъкнал го до банята, където „изрязал вътрешните й органи“, и ги нарязал на малки парченца, след което ги пуснал в тоалетната.

След това той започнал да кълца останалите части от тялото на Нина и започнал да ги пече, за да „изпари излишната течност“.

Мъжът отрича да е канибал, и казал на полицията, че с изпеченото човешко месо е постъпил като с вътрешните органи – пуснал ги в тоалетната.

20 години затвор за убийство и разчленяване на труп, очакват Тихонов. Нина, която преди е била мъж, е била регистрирана като жена от Руските власти.

Превод и редакция: Trafficnews.bg