Бившият агент на КГБ Алия Роза даде няколко съвета на феновете си в социалните мрежи за съблазняване на мъже. Тя предлага на жените да изучават "психологията на мъжете", преди да отидат на среща.

39-годишната Алия Роза е родена в Казахстан и става шпионин на руското правителство след разпадането на Съветския съюз, пише Daily Star, цитирани от GlasNews. Изпълнявайки строго секретни мисии, тя става експерт в областта на "мъжката психология".

Скоро „момичето на Джеймс Бонд“ (както тя самата нарича себе си) започна да преподава едночасови курсове за 200 паунда за това как да спечелите всеки мъж. Сега тя печели около £1,5 милиона на година.

Алия има фенове, които се надяват да научат триковете на нейния занаят. Тя казва, че нейните ученици се научават да получават каквото поискат, а членството в Superlady им дава достъп до изключителни събития на червения килим.

Бивш служител на КГБ, бивш шпионин, Алия Роза, родена в Съветския съюз, шпионирала олигарси, психология на мъжетеЦял екран
Алия активно пише в социалните мрежи, където има повече от 1,2 милиона абонати Снимка: SWNS

Бившият шпионин отбелязва, че всяка жена може да се присъедини към групата, добавяйки, че използва тези инструменти в своето „ежедневие“.

„Когато организирам събитие, каня ги на модни представяния или следобеден чай, имам достъп до известни личности и модни марки от висок клас, което е трудно да се намери. Те идват, срещат се, общуват, пият и имат наистина значимо преживяване." „Когато бях в училище, бях маниак и ме тормозеха. Бях единственият човек с азиатски вид в тълпа от бели хора и децата ме тормозеха. Наричаха ме грозна, защото имах акне. Бях много несигурна", казва тя.

Бивш служител на КГБ, бивш шпионин, Алия Роза, родена в Съветския съюз, шпионирала олигарси, психология на мъжетеЦял екран
Бащата и майката на момичето също били шпиони Снимка: SWNS

Алия твърди, че силата на съблазняването не се крие във външния вид или самочувствието, а в харизмата.

„И майка ми, и баща ми бяха членове на съветските тайни служби, така че предполагам, че това беше естествено за мен. Те ме научиха на всичко за шпионажа: как да ходя, как да се гримирам и, най-важното, как да разбирам психологията на мъжете. Беше като за ролята на жената на Джеймс Бонд. Те създадоха нашата харизма - нашата аура - и ни научиха на най-добрите техники за съблазняване на хора. Всички тези техники оттогава адаптирах в ежедневието си. Без значение е дали сте с наднормено тегло или с нисък ръст. Всичко е въпрос на харизма“, добави Алия.

Жената и малкият й син са живели в Швейцария, Лондон, а след това в САЩ.

Алия, която винаги е проявявала пристрастие към модата, след толкова много изпитания в живота основа собствена PR компания. Сега тя прави това, което обича, а също така активно пише в социалните мрежи, където има повече от 1,2 милиона абонати.