Най-скъпото имение в "Бевърли Хилс" вече си има нов собственик. Кой е той остава забулено в мистерия, но през усърдно поставения параван на сделката се прокрадна името на Христо Йорданов Христов.

Мистериозен наш сънародник, който има незнайно какво участие в покупката на имота на стойност над 34 милиона долара.

Подробностите около придобивката на ултра луксозното имение ще останат тайна още известно време и вероятно ще станат достояние на широката общественост малко по-късно.

То какво толкова може да има едно имение, което да струва близо 35 милиона долара?

Variety успя да надникне зад наметнатото було и пусна снимки на имота - с площ 9 акра (36,4 декара). Сградата е с 1325 кв. метра застроена площ и седем спални. Тя е завършена през 2014 г.

Имението е построено от бившия израелски военен Гала Ашер, който се оказва изключително успешен строител и предприемач.

Собственици на имота, върху който е било построено имението са д-р Дъг Барнс и съпругата му Моли. Двамата имали фирма за очила.

Сделката на годината в Бевърли Хилс: Българин с имение за $34,5 млн.Имението е придобито от юридическо лице, свързано с Христо Йорданов Христов

След построяването му, имотът бил оценен за близо 35 милиона долара - златна сделка, от която се възползвал нашия сънародник Христо Христов.

Домът има 7 спални – 3 на първия етаж и 4 на втория. Най-голямата спалня е огромна - почти 300 кв.м. Таваните са високи близо 8 метра, а акцент в имението е 24-метров водопад, който се управлява от компютър. В имота има още басейн, палмови дървета, домашен кино салон, конферентна зала.

Придобивката на имота е обявена за сделка на годината в "Бевърли Хилс".