Прословутото кралско интервю на Опра Уинфри с принц Хари и Меган Маркъл бе гледано от повече от 17 милиона зрители само в неделя!  Скандалните разкрития за заблудите, нападенията и неизказаните истини, които са в основата двойката да се оттеглят от кралските си задължения, размърдаха почвата не само в Обединеното кралство.  

Отзвук имаше и продължава да има в цял свят. Няма как да не признаем, че подобно интервю има историческа стойност. Освен това за пръв път от повече от година целият интернет изглежда се обедини около нещо по-различно от смъртоносната пандемия или опитите на Доналд Тръмп да преобърне демокрацията.  

Хари разкри, че баща му вече не отговаря на обажданията му, а Маркъл разказа, че член на семейството е повдигнал въпроса относно цвета на кожата на сина си Арчи. Бившата принцеса сподели за борбите си с психичното здраве и подметна за ужасяващ расизъм в Кралското семейство. Но дотук с драматичните истории.  

Наред с подкрепата и осъдителността, която Меган и Хари получиха след скандалното интервю, двойката даде плод за размисъл и спекулации дори отвъд острова. Но докато някои изпадат в екзистенциални размисли, други превръщат Бъкингамската полемика в майтап.  

TrafficNews селектира част от най-ярките и креативни т.нар. мемета (забавни картинки), които бойкотираха сериозността на интервюто на Меган и Хари:  

 


Жоро Игнатов търси Меган и Хари. 

Кралицата преценява дали цветът на кожата на Арчи съответства на кралското потекло.

Превод: 
 И двамата ли Ваше Величество?
 Да, 007! Заедно с Опра.

Хари: Напуснахме Англия, защото разбрахме,че съм бил лъган през целия ми живот. Семейството ми казваше, че се казва "бисквитка". Оказва се "куки".
(британския английски и американския английски използват две ралични думи за бисквитка)

Превод: "Принцеса Даяна , наблюдавайки сина си от Рая".

Възмездието: Кралицата говори пред RedTableTalk - американско телевиозионно шоу

Превод: Американското семейство съдейки за Арчи. Цветовата рамка- "принц е" срещу "не е принц".