Рождество Христово винаги е бил най-прекрасният празник в годишния календар! Време, в което повече от всякога отваряме сърцата си за доброто, за светлото, за бъдещето. Време, в което красотата около нас и в нас действа по чуден начин, правейки ни чувствителни към всеки един малък детайл в празничната атмосфера.

Точно за този празник се готвим и ние, екипът на КАКТУС ОНЛАЙН! В желанието си  да бъдем съпричастни към тази красота на идващите семейни празници, организираме и поредните за 2021 година “Дни на отворените врати”, които ще се проведат в Офис Парк Каменица, гр. Пловдив, тази събота и неделя, 11-ти и 12-ти декември, от 10ч до 17ч. Каним всички приятели, познати и непознати да се потопят в нашата празнична атмосфера, да разгледат и закупят стъклени елхови играчки, инкрустирани с камъни, ръчно изрисувани, украса за дома и офиса, на водещи Европейски производители, празнични композиции от живи сукуленти или изкуствени цветя, направени с много любов от нас. Разбира се, ще има специална селекция от нашите кактуси, сукуленти и тропически растения, за които  консултантите и специалистите ни ще ви посъветват как да се грижите през зимните месеци. За да може тези екземпляри да ви радват постоянно, е необходимо да запомните няколко прости правила относно грижите към тях. Те ще  помогнат да се запази красивия им външен вид в интериорните пространства. През есенно- зимния период е необходимо да съкратите поливанията до 1-2 пъти месечно за големите растения и до 1 път седмично за малките. На всички останали интересуващи ви въпроси относно отглеждането на кактуси, сукуленти и тропически растения, с радост ще ви отговорим тези събота и неделя в нашия офис.

Празникът е празник, когато е споделен! Ние избираме да споделим нашето предпразнично настроение с всички вас! Отнасяйки със себе си частичка от нашите украси, ще знаем, че сме “подсладили”  вашия дом, офис, подарък за семейството или приятел,  с щипка красота, с пожелание за мирна и здрава Нова 2022година, с частичка от нашата надежда за по-добро утре!

Отправяме към всички наши читатели поканата на г-жа Наталия Еллис, собственик на КАКТУС ОНЛАЙН, да посетите  празничните “Отворени врати”, където ще може да закупите красива празнична украса и  ще получите подробни консултации по отглеждането на кактуси и сукуленти .

Адресът е :гр. Пловдив,Офис Парк Каменица, бул. „Източен“ 65, 4000 Каменица 1 ; входа откъм паркинга; телефон за контакт +359 88 515 2000

Представяме и част от невероятните коледни играчки и аксесоари, които можете да разгледате през уикенда: