Тези прически ще придадат обем и косата ви ще изглежда здрава и гъста. Ако косата ви е тънка, недостатъчно гъста и слаба, ето на какви фризури да заложите. 

Те са модерни, лесни за поддръжка и изглеждат страхотно на почти всяка форма на лицето. А и нека не забравяме, че новият сезон е идеалното време за промяна.

Фризьорите съветват да избирате между тези 3 прически. Друг съвет е да оформите косата си с маша и да избягвате да бъде напълно права. Вълнообразната коса изглежда значително по-гъста, така че не пропускайте да пробвате. 

Боб прически с модерни краища

Тази прическа има нещо жизненоважно и това е дължината, която прави косата да изглежда по-плътна. Дължината трябва да е до челюстта, а краищата да изглеждат разхвърляни, така че да не бъдат добре оформени. Така ще имате винаги перфектна прическа, без да ви се налага да я изсушавате всеки ден, за да я оформите. Просто нанесете малко вакса или пяна за коса и това е всичко.

Коса, подстригана на пластове

Тази прическа придава допълнителен обем, така че и най-тънката коса ще изглежда по-плътна. Най-добре би било да избягвате директното сушене, а да си правите вълни, защото така косата ще изглежда още по-пищна.

Бретон

Освен че подчертават очите, бретоните визуално ще придадат допълнителен обем. Те перфектно ще освежат външния вид и ще можете да ги носите прави или изсушени със сешоар. Тази прическа подхожда добре на всички форми, с изключение на жените с кръгло лице. Ако принадлежите към тази група, най-добре би било да изберете една от предишните две прически.