С настъпването на по-дългите дни и по-високи температури е време да промените някои дребни неща в дома си, за да живеете по-комфортно. За щастие, малките промени не изискват да похарчите много пари.

1. Придържайте се към естественото

Цветята придават пролетен тон на дома, красиви са и бележат ново начало. Те подобряват умствената енергия и носят усещане за спокойствие.

2. Плодове

Поставете голяма чиния с плодове или зеленчуци в средата на масата. Вашето пространство ще изглежда добре и ще имате пресни продукти на една ръка разстояние.

3. Осветете пространството

Първото нещо, което трябва да направите след зимата, е да почистите добре прозорците. Вашият дом ще бъде пълен с естествена светлина, която е от решаващо значение за подобряване на атмосферата.

4. Подредете стаята, в която работите

От началото на пандемията все повече хора прекарват дните си у дома. Но малките промени могат да ви вдъхновят и мотивират повече, така че добавете пролетна енергия в стаята, в която работите. Като за начало можете да добавите малки детайли като ново растение, нов килим, нова чаша за кафе, нови снимки или нова декорация.

5. Промени в спалнята

Пролетта е идеалното време за нови чаршафи и най-добре е да изберете по-светли и топли цветове.