Интензивните цветове и впечатляващият грим ще отделят всяка жена от тълпата, но те няма да привлекат вниманието на мъжкия пол. Когато става въпрос за мода и грим, мъжете искат по-естествен вид.

Попитахме ги и те отговориха честно. Те обожават жените, които имат такъв стил на обличане ...

Червена феерична рокля

Вероятно сте мислили, че отговорът им ще бъде тясна и къса рокля, но напротив, мъжкият пол предпочита да вижда жената в дълга, феерична рокля и дори да е червена или с флорален десен, това е допълнителен плюс.

Елегантност

Те признават, че жена, която подчертава сексапила си по фин начин, е по-съблазнителна от тази, която показва твърде много кожа в къси рокли. Когато всичко е твърде очевидно, може да бъде скучно и изобщо да не е привлекателно, признават те.

Класически стил

Ако следвате последните тенденции и изглеждате така, сякаш току-що сте слезли от подиума - това не впечатлява мъжете. Те повече "си падат" върху класически и дискретен стил. Тесните дънки и тениската ще бъдат тотален хит, ако смятате да очаровате мъж.

Пусната коса

Дългата коса, направена на вълни, е тяхната любима прическа.

Дискретен грим

Това, което се отнася за гардероба, се отнася и за грима. Умерен, ненатрапчив и естествен - за да влезете в играта. Силният грим ще ги прогони от вас.