Очевидно е, че тази година ще носим маски, така че що се отнася до тенденциите в грима, акцентът ще бъде върху горната част на лицето, преди всичко върху очите.

Световните гримьори обявяват, че ще носим силни и впечатляващи цветове на клепачите.

Разгледайте и останалите тенденции:

"Мръсни" устни

Колко пъти сте искали нещо повече от балсам за устни и по-малко от класическо червило? Ако е така, значи тенденцията на умишлено „мръсни“ устни е създадена за вас. Въпросът е всъщност да нанесете червилото на „петна“ (нюансите на горските плодове са абсолютен хит), който да размажете по устните си.

Графика на очите

Тази година ще се използват линии, които са силни и остри, независимо дали става въпрос за класически вид с опушени очи или необичайни варианти, като например острия подгъв над горния ръб на клепача. Упражнявайте ръката си, за да направите точни линии. Също така използвайте качествена очна линия или водоустойчива очна линия.

 

Сияен тен

Има ли нещо по-привлекателно от свежа и блестяща кожа? Тя потвърди мястото си сред водещите тенденции за грим и тази година. За да създадете ефект на свежа кожа, ще ви е необходим хидратиращ крем с хранителни вещества и хайлайтър, който ще ви даде здравословен блясък.

Лилави клепачи

Този цвят ще внесе спокойствие в ежедневието. Гримьорите се съгласяват, че лилавото е идеалният баланс между игриво и фино, но крайният резултат зависи от нюанса, който използвате.

Тънка очна линия

Поради хаотичната ситуация връщането към старите тенденции изглежда безопасно. Следващият път, когато хванете очната линия, нарисувайте тънки линии като тези, които се носиха през 90-те. И накрая, завършете грима с неутрален гланц за устни, за да запазите фокусът върху очите си.

Цветна спирала

Не се колебайте да използвате цветна спирала, защото по този начин ще привлечете вниманието и тази промяна няма да дори и да ви отнеме много време.