С наближаването на септември, темата за есенните модни тенденции става все по-актуална. Ако искате да излезете малко от класиката, тогава изберете тези три тенденции, които ще представим по-долу, за да изглеждате привлекателни и интересни.

Освен стандартните палта, кожени дрехи, якета, дънки, тази есен ще носим и:

Интересни и поразителни яки

Вече писахме, че тенденциите от детството се връщат на модната сцена. И тази есен ще бъде много поразителна и възможно най-впечатляваща. Яки с бродерия, в различни цветове или с принт, украсени с мъниста, всичко това ще бъде опция. Трябва само да изберете тази, която най-добре отговаря на модната ви чувствителност.

Блейзър с колан

Да, блейзърите винаги са правилен избор през есента, но сега ще ги носим с колан. Това не е нова тенденция, но популярността й продължава или по-скоро се увеличава. Коланът може да бъде направен от същия материал като блейзера, но можете и да избирате други модели колани, което ще направи външния вид още по-впечатляващ.

Кариран десен в цвят

Карето ще е най-често срещаната щампа в предстоящия сезон. То е класика, която винаги присъства, но тази есен този принт ще бъде обагрен в цвят. Така че, ако ви харесва малкият кариран принт, избягвайте черно-белия или кафявите нюанси, а изберете червен, зелен, жълт нюанс, без значение какво парче е - панталони, пола, палто ...

Както можете да видите, и трите предложения се съсредоточават върху поразителния външен вид, така че тази есен със сигурност предлага излизане от зоната на комфорт, що се отнася до облеклото.