Красивите модели с божествени тела, които виждаме всяка година на подиума, диктуват тенденциите в модния свят. За съжаление висшата мода е непрактична и неприложима за ежедневието на средностатистическата дама. Това обаче не пречи да почерпите вдъхновение от топ тенденциите за зима 2020 и да впечатлите околните с изискана визия и стил. Ако се чудите как да постигнете този резултат, в следващите редове ще ви издадем как да превърнете модните тенденции в супер стилни и носими ежедневни тоалети:

Костюмите отново се завръщат

Една от горещите тенденции тази зима определено са костюмите и сетове от две части. Не е нужно да сте бизнес дама, за да носите костюм. Той ще ви направи да изглеждате елегантни и изискани с минимални усилия и е подходящ избор за редица поводи. Ако сте достатъчно смели изберете сако и разкроен панталон в ярки цветове.

Бонусът от това да се сдобиете с костюм е, че те са много универсални и позволяват да ги носите както заедно, така и поотделно. Елегантното сако може да съчетаете с любимите си дамски панталони или дънки и пак ще изглеждате невероятно. Ако все още не сте се сдобили с костюм, време е да го направите.

Шлифери от изкуствена кожа

Още едно страхотно предложение, в което си струва да инвестирате, защото кожените якета и шлифери са винаги на мода. Изберете дълго кожено яке с колан. Изключително актуални в този сезон за кафявите, бежовите и карамелените нюанси, но ако сте почитател на черното - то си остава вечната класика. Якетата от изкуствена кожа ще се съчетаят отлично с любите ви овърсайз дамски пуловери и мини поли. Ако изберете шлифер с подходяща дължина, може дори да го използвате като рокля, като задължително го пристегнете с колан, за да подчертаете талията.

Боти и кубинки с дебела подметка

Този тренд започна още от  сезон есен-зима 2019 и продължава и сега. Това, което прави впечатление е, че ботите и кубинките стават с все по-високи и по-груби подметки. Този тип обувки също може да съчетаете по много и различни начини. Комбинирайте с нежна рокля и кожено яке, за да постигнете контрастна визия. Комбинирайте с кожен панталон и обемно яке за повече рок шик визия. Добрата новина е, че тези обувки ще ви дадат повече височина, но са много по-удобни от стандартните високи токчета, а също така предпазват отлично от студеното време.

Завършете визията си с подходящи бижута

Топ тенденцията този сезон са кръгли обеци тип халки, които да комбинирате с подходяща верижка. Да, толкова е просто, а ефектът е изключително стилен. В случай, че не ви се инвестира в златни бижута, обеците и верижките от неръждаема стомана са отличен заместник. Те няма да потъмнеят и са изключително устойчиви, което гарантира, че ще може да ги носите дълго време, а те ще запазят винаги същия красив и модерен вид. Тъй като е високосна, 2020 г. предполага носенето на сребро. Златният метален блясък обаче продължава да е все така актуален и няма да сгрешите, ако изберете него.

С тези нововъведения в гардероба си, лесно ще създавате модерни и стилни комбинации, за да изглеждате неотразими докато вършите ежедневните си задачи.