Новият сезон е вече тук и с неговото настъпване идват и новите тенденции. Днес обръщаме внимание на това, което ще бъде от значение, що се отнася до грима.

Освен това вижте кои топ 5 тенденции ще бъдат доминиращи през следващите месеци и как ще се гримираме тази есен:

Подчертан руж

Изберете цвета, който ви подхожда най-много и не се колебайте да подчертаете скулите си. Внимавайте обаче кога поставянето му е  достатъчно, защото целта е да изглеждате свежи.

Интензивни цветове

Ако сте фен на сенките и смелия външен вид, тогава добрата новина е, че интензивните цветове са в тенденция. Изберете например сини сенко за очи и неутрални устни или жълти сенка с лилаво червило и ще постигнете поразителен външен вид.

Впечатляваща очна линия

Тази есен очната линия ще бъде един от основните инструменти на декоративната козметика за подчертаване на очите. Нарисувайте линията една идея по-дебело и я удължете в краищата, за да получите секси и драматичен вид.

Бордо червило

Този нюанс на червеното вино ще бъде абсолютен хит тази есен. С подчертани мигли, това ще бъде достатъчна комбинация, за да подчертаете женствеността и сексуалната привлекателност. Една жена винаги трябва да има поне един нюанс на червеното, който й подхожда, така че може би това е точно бордото. 

Металик сенки

Ако искате да добавите доза блясък към външния си вид, добавете метални сенки за очи. Среброто и златото бяха истински хит преди няколко десетилетия и сега отново са на мода. Те ще направят очите ви да изглеждат по-големи.