Успяхме да го дочакаме и ето, че лятото вече се крие зад ъгъла. Дори да не сме започнали да опаковаме чантите си за морето все още, дрехите могат да ни телепортират, където пожелаем!

Представяме ви основните артикули, които трябва да имате - някои тенденции са нови, други са били модерни винаги и ние ви предлагаме вдъхновение за стайлинг. Вижте ...

Бяла рокля

Не се колебайте. Никакъв риск от оцветяване не е причина да се откажете от нея. От спортни минималистични варианти до най-романтичните превъплъщения на бохо, бялата рокля е истински признак на лятото. А защо не си купите по една такава за всеки ден от седмицата?

Бански с висок разрез

Височината на талията тук е по-малко важна, както и това дали сте решили да си купите цял бански или такъв от две части. Важното е да вдигнете бикините на високо ниво. Приемете тези ретро вибрации, които ще направят краката ви да изглеждат дълги, по-дълги, най-дълги! Гласуваме за едноцветни варианти или за дискретни шарки или за „стреч“ (ако носталгията по осемдесетте наистина ви е хванала).

Риза с десен

Един от малкото артикули, които могат да се носят у дома, на плажа и на разходка. Всички варианти с животински шарки, тропически мотиви и разбира се с райе са приемливи. Няма стайлинг, който да не можете да направите с подходяща цветна риза. Включете се в приключението!

Блейзър в кремав цвят

Температурите се повишават, но ние не се отказваме от блейзърите. Светлите нюанси на пясък, млечнобяло и най-леката ванилия са достатъчни, за да превърнат сакото в идеален избор за града. На работа го носете с шорти тип бермуда, изработени от същия материал или с кожено палто, а за вечер навън с най-късите долни гащи, шорти или неизбежния кроп топ. Можете да го носите от сутрин до вечер!

Рокля с флорални мотиви 

Може да не е революционна находка, но със сигурност е ненадмината, женствена и лесна - и точно за това се нарежда на високо място, когато става дума за летен гардероб. Ето защо нито един килер не е завършен без флорални рокли. Пропуснете драматичните модели и ги комбинирайте със сандали, които се връзват около глезените.