Церемонията по раздаването на Британските филмови награди ще се състои утре, 18 февруари. Принц Уилям, който е патрон на БАФТА, ще присъства на събитието. За съжаление обаче няма да видим съпругата му Кейт Мидълтън на червения килим - тя се възстановява от операция в коремната област.

Затова си припомняме тоалетите, които принцесата на Уелс носи, на церемониите на БАФТА през предишните години.

На наградите през 2023 г. Кейт Мидълтън избра бяла рокля Alexander McQueen с едно рамо в комбинация с дълги черни ръкавици - тоалет, който беше почти дословно "прекопиран" от Тейлър Суифт на тазгодишните Грами.

Снимка 607421

През 2020 г. принцесата отново е в Alexander McQueen на червения килим на БАФТА, този път роклята е в бяло със златисти елементи.

Снимка 653687

Още година назад - 2019 г., Кейт Мидълтън отново не ни изненадва - рокля в бяло с едно рамо на Alexander McQueen. Тя носи перлени обеци, принадлежали на покойната принцеса Даяна.

Снимка 653688

През 2018 г. принцесата е бременна с принц Луис и е избрала по-тъмни цветове. На червения килим на БАФТА тя е в тъмнозелена рокля Jenny Packham и смарагдови бижута.

Снимка 653689

На наградите през 2017 г. Кейт Мидълтън е в рокля на... Alexander McQueen в черно, украсена с букети от бели цветя. Диамантената гривна е подарък от принц Филип за Елизабет Втора за сватбата им.

Снимка 653690

Определено има защо да съжаляваме, че няма да видим избора на принцесата на Уелс на тоалет за наградите БАФТА през 2024 г.

 

Източник: Lifestyle.bg