Тортата е красивият финал на всяко тържество, която се превръща в сладък спомен след края на празника. Тортата е специалната поанта на най-чаканите празници в живота ни – рождени дни, сватба, кръщене.

Затова и ролята на сладкаря е изключително важна – освен сръчен майстор, той трябва и да е психолог, който майсторски да облече във форма всяко сладко желание.

Лятото е сезонът, в който се правят големи тържества и разбира се, най-натовареният за сладкарите. Освен че трябва да осигурят стотици красиви сладки изкушения, те трябва и стриктно да следят за тенденциите, за да могат техните клиенти да предложат на гостите си едно различно преживяване.

Какви са тенденциите при тортите за сезон 2022 година, разкриват професионалистите от „Торти Чочко”. Те ни предлагат голямо разнообразие от модели, вкусове, сватбени фигурки и топери. Там клиентите получават безплатна консултация и след като кажат "Да" на визията на мечтаната сватбена торта, получават и безплатна дегустация, за да изберат най-хубавия вкус, с който да спрат дъха на всички свои гости.

Ето част от актуалните  сватбени торти на  2022:


Ред Форест

Вечната класика Червено кадифе с малини, представена като индивидуални тортички за всеки гост, декорирани със свежи плодове. Перфектният балансиран класически вкус, който съчетава в себе си сочни кадифеночервени блатове, пухкав чийзкрем и малини.

Гола торта Спрей рози

Името на така наречената "гола" торта идва от там, че това е торта, на която ясно се открояват подредбата на блатовете и крема отстрани. В комбинация с естествени сезонни цветя, темата и цвета на сватбата, получавате търсения Уау ефект. 

 

Гола торта Ред Хот Чили Пепърс

Една по-екстравагантна идея за тези, които не искат цветя.
  

Торта Рустик

Торта без фондан, изработена е в нежен ретро стил с естествени цветове и материали. Поднесена върху естествен дънер е много подходяща за градинска сватба. 

 Бохо сватбена торта

 Натурални цветове и дървен топер пъзел Mr&Mrs.

Рисувани френски макарони

Направете незабравим подарък на вашите гости, подарявайки им хрупкави френски макарони, персонализирани с инициалите на младоженците и датата на сватбата.


 

Торти за Кръщене

Кръщенето на детето е сред важните празници за всяка българска фамилия. Летните християнски празници са предпочитани от много родители, решили да въведат своя син или дъщеря в Християнството. Тортата, която е в тон с цялостната концепция на събитието, е задължителна част от тържеството. Ето и най- атрактивните предложения от „Торти Чочко”

Торта Херувимче

Като произведение на изкуството, торта с много нежни цветове в розово и синьо за Свето Кръщение с красиво изваяна фигурка на Ангел Хранител.

 

Торти напук на гравитацията

Тази година са хит нестандартните левитиращи торти на Чочко. Етажите на тортата изглежда, че буквално се реят във въздуха. 

Торта "Мечета и сладоледи"

Много разчупена и нестандартна торта за кръщене, с която ще смаете гостите на вашето празненство. Виж видеото! 

 

Торта "Приказен замък"

Нежна и розова с голям приказен замък, слончета и люлееща се принцеса. Истинска вълшебна торта за завършека на едно приказно парти. Виж видеото!

 

 

Торти Чочко ни предлагат и страхотни варианти за подаръци за гостите на тържеството, които не са за изпускане.

Меденки за Кръщене
 
Винаги прясно изпечени меденки с натурален мед и ароматна канела, декорирани с различни рисунки на ангелчета върху захарно тесто. По желание персонализирани с името на детето и датата на кръщенето, те се превръщат в незабравим подарък.
 
  

 

Бонбониери с пожелания за Кръщене


Другото сладко изкушение за родителите и кръстниците са красиво оформените бонбониери с бебешки дизайни и пожелания. Топящи се в устата 32 бонбона от фин млечен шоколад за подарък или почерпка на гостите. 
Поръчайте още сега!

    

     

Поръчки могат да бъдат направени онлайн на www.chochko.com 
както и във всички обекти на Торти Чочко в града:

Открии Торти Чочко в Пловдив на следните локации

пл. „Централен“ 1 (до разкопките срещу пощата)
бул. “Христо Ботев” 150
бул. “6-ти Септември” 143

 

За още сладки моменти последвайте Торти Чочко във Фейсбук и Инстаграм