Ако ремонтирате дома си, тогава определено си струва да разгледате Инстаграм, където ще откриете популярните цветове и актуалните тенденции, които креативни хора и професионалисти публикуват в своите профили.

Що се отнася до новите тенденции, това е най-добрият начин да откраднете идеи, които да внедрите във вашето пространство. Така че, ако се подготвяте да обновите детската стая, можете да намерите вдъхновение в профилите на известни дизайнери. 

Тапети

Тапетите могат гениално да запълнят стаята и да внесат оживление, без да се налага да натрупвате стаята с допълнителни предмети.

Бохо стил

През последните няколко сезона детските стаи в стил бохо бавно стават най-популярни, поне що се отнася до Instagram. Ратан, плетени детайли и неутрални, земни цветове - всичко това се вписва в стаи, вдъхновени от бохо стила.

Унисекс стаи

Стаите с неутрален пол стават все по-популярни, т.е. стаите за момичета са декорирани не само в розово, а тези за момчета не само в синьо. Родителите предават стила на цялата къща, а в детската стая детайли като играчки разкриват чия стая на кого е.

Земни цветове

Ако не сте голям фен на бохо стила, земните цветове в аранжировката са само един от елементите, които можете да приложите. Бежовите и кафявите нюанси могат да бъдат красиво комбинирани с други цветове, за да се създаде топъл оазис.