„Да съберем играчките на детето си, да ги сложим на блуза и да спечелим милиони ...“

Най-често това, което e представено от големите модни марки, се налага като доминираща тенденция, независимо дали става въпрос за цвят, шарка или просто дизайн на дреха или моден аксесоар.

Въпреки че се случва все по-често всичко с подписа на големите модни имена да се счита за най-доброто, все пак има примери, които показват обратното.

Един такъв е най-новият суичър с марка Louis Vuitton, представен по-рано този месец и „обогатен“ с 14 кукли на една кука.

И може би всичко ще завърши с няколко дизайнерски шеги, ако не беше фактът, че блузата струва невероятните 8 100 долара или 7 460 долара сега.

Печелившата комбинация вбеси потребителите на социални медии. Те се пошегуваха в Twitter, че този пуловер може да бъде направен за 25 долара:

„Ще го направя за 24,99 и ще го продам за 50 долара и ще спечеля милиони“ е един от коментарите, докато някои твърдят, че могат да го направят за десет долара.

Има и такива, които се чудят кой би носил това, но вярвате или не, блузата е разпродадена. "Лошият" маркетинг вероятно помогна за това.

Въпреки че повечето са съгласни, че облеклото е грозно и че „напоследък не са виждали нищо по-глупаво“, очевидно е, че някой ще го купи, защото все пак е на „Louis Vuitton“.

Въпреки че не можем да разберем кой би искал да носи пуловер, сякаш е събрал всички играчките на детето си върху него, все пак горната информация казва, че очевидно има такива хора.

В противен случай има по-фин вариант на дизайна с куклите - това е бомбено яке, чиято цена в момента е 6 100 долара. Някои от размерите вече са разпродадени.