Закриването на Седмицата на модата в София в петък се превърна в голямо шоу, където наред с родни и световни дизайнери се изявиха и много български изпълнители, които изпълниха хитовете си. 

Sofia Fashion Week SS 2019 беше с четири тематични вечери на които се представяха тоалети с атрактивни цени. Първата и втората вечер бяха посветени на българските марки и дизайнери, в третата вечер бяха представени световни марки и гост дизайнери от чужбина, а четвъртата вечер беше гала вечер и закриване на събитието със самостоятелни ексклузивни ревюта на български имена в модата. 

Ден преди закриването в Instagram се появи страничка, която публикува снимки на някои от по-популярните лица на модното шоу. От страницата споделят пред екипа ни, че първоначално сами са намирали необработвани снимки на моделките, но буквално за ден страницата е набрала голяма популярност и хората постоянно пращали материал. 

"След като ни е ограничен достъпът в момента за публикуване на снимки предполагаме че въпросните момичета който си обработват снимките не са особенно доволни и са ни репортнали доста пъти", пише анонимният администратор на "the realsfw" на TrafficNews.