Бременността се отразява доста добре на Сиара. Изпълнителката обяви през януари, че очаква третото си дете и постоянно споделя снимки на семейството си и разказва как се чувства по време на пандемията. Сега тя публикува снимка, с която впечатли всичките си фенове и разкри, че е боядисала косата си.

Звездата сподели в Instagram няколко снимки и показа, че е оставила косата си да порасте малко повече и е заложила на светлорус цвят. За още по-голям ефект, Сиара е оставила естествените си тъмни корени, които перфектно се вписват към новата ѝ визия. Изпълнителката обича русия цвят и феновете ѝ много добре знаят това.

След като стъпва на сцената в началото на XXI век, тя залага на различни нюанси на русото. Започна с по-тъмните вариации като карамелено-русо и стигна до светлите като шампанено-русо. През почти цялата карантина Сиара беше меденоруса, но сега е решила да се върне към по-светлите тонове, пише Tialoto.bg.

Певицата сподели и още няколко снимки, а съпругът ѝ Ръсел Уилсън показа на феновете как бременната му половинка се подготвя за фотосесия. Той публикува видео в Instagram, на което се вижда как Сиара се опитва да се намести и да намери най-добрата светлина за своите снимки. „Бременна е, но всичко, което иска, е добра снимка“, шегува се Уилсън.

Очакваното бебе ще бъде второ за двойката, но трето за Сиара. Тя има 5-годишен син Захир от връзката си с рапъра Future, а заедно с Ръсел имат дъщеря – Сиена. Сега семейството очаква още едно момче. Новината беше обявена със специално видео, на което полът на бебето беше разкрит с изстрелване на конфети.