През всяка друга година преди 2020 г. рояк от международна модна преса и влиятелни лица се отправят към столицата, за да присъстват на седмицата на модата в Лондон.

През 2021 година, предвид пандемията от Covid-19, модната феерия за есен / зима този сезон ще бъде изцяло дигитална и полово неутрална. 

За разлика от септември, когато шепа марки организираха социално дистанцирани шоута и интимни презентации, сред тях Бора Аксу, Марк Фаст и Юдон Чой, Лондонската седмица на модата забрани шоута и презентации да се провеждат пред публика през този сезон.

Но не се страхувайте, любители на модата! Тазгодишното събитие, което ще продължи от петък 19 до вторник 23 февруари, ще може да се гледа онлайн. 

Сред 95-те марки, участващи цифрово през този сезон, са няколко големи имена като "Бърбъри", но не и Виктория Бекъм. Въпреки отсъствието на звезди и журналисти някои дизайнери като Бора Аксу, Моли Годард и Симон Роша, решиха да покажат дефилета, които ще бъдат излъчени на интернет сайта на Лондонската седмица на модата.